zeleni sok od žita

Zeleni sok od žita spašava od najgorih bolesti

4 minutes, 49 seconds Read

Svi značajni lekoviti proizvodi imaju svoju priču, a priča o Zelenom soku počinje dramom.
Gospodin Nemet Maćaš imao je problem sa zdravljem svog unuka kome je dijagnosticirana leukemija a kasnije i poseban oblik raka. Takvim saznanjem započinje jedna velika borba sa bolešću i vremenom. Nemet se nije predavao i tražio je rešenje i put ka izlečenju svoga unuka. Zeleni sok od žita je bila slamka za koju se uhvatio u poslednjem ternutku.

Posle svih pokušaja zvanične medicine u Srbiji i Mađarskoj Nemet je došao do informacije o postojanju Zelenog soka koji je pronađen još pre 40 godina i u istraživanju dr.Anne Wigmore, a koji je bilo moguće pronaći u Budimpešti.

Sok su preuzeli i krenuli sa terapijom i posle 2 do 3 meseca krvna slika malog Rolanda Saboa se promenila i krenuo je proces ka ozdravljenju.
Danas hvala Bogu, zelenom soku i prirodi Roland je živahan tinejdžer koji sa svojim vršnjacima jednako živi punom energijom i diše punim plućima.

Uvidevši značaj ovakvog prirodnog leka Nemet u želji da pomogne i drugim ljudima sa ovakvim problemima menja dotadašnju delatnost i sa porodicom započinje proizvodnju ovog soka u našoj zemlji, na Paliću.

Veliku zahvalnost porodica Nemet ima prema doktorki Ann Wigmore jer je njihov član, mali Roland zahvaljujući  Zelenom soku od žita ostao u životu a sama doktorka o ovom proizvodu kaže sledeće :

Ne obećavam vam da će vam Zeleni sok od žita dati besmrtnost, ali osećaćete se sve življe od njega, jer prečišćavanjem krvi i obnavljanjem ćelija usporavate i proces starenja.

Šta je to Zeleni sok od žita ?

Zeleni sok od žita je u stvari isceđeni sok od lista jedne specijalne vrste žita bogate vitaminima (i vitaminom B17), enzimima, mineralima, mikroelementima i aminokiselinama savršeno izbalansiran i koje ljudski organizam lako prepoznaje, a njegovi sastojci se sa lakoćom i u potrebnoj razmeri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.

Dr. Anna Wigmore, osoba koja je otkrila Zeleni sok od žita, o čemu je izdala i knjigu, je ustanovila da je ovo prava vitaminska bomba sa pozitivnim efektima na ljudski organizam, neophodna u ovom zagađenom svetu. Može se koristiti kao preventiva za jačanje imuniteta kao i fizičke snage, ublažava bolove u mišićima izazvane vremenskim promenama. Kod starijih osoba uklanja karakteristično usporeno kretanjei povećava stabilnost tokom kretanja, povećava fizičku snagu i vitalnost. Nakon dvomesečne intenzivne terapije starije osobe se osećaju deset godina mlađe u svakom pogledu.

Zeleni sok od žita je sladunjav, zeleni sok, dobijen ceđenjem klica i mladih izdanaka posebno uzgajane autohtone sorte žita. Listovi pšenice sadrže celulozna vlakna, koje ljudski organizam ne može da svari.

Koristi se samo sok, koji se može jedino iscedi hladnim ceđenjem. Zeleni sok od žita nema nikakve kontraindikacije, te ga slobodno mogu koristiti deca od 3 godine, trudnice, rekovalescenti i starije osobe podjednako. Zeleni sok od žita ne sadrži gluten, 100% je prirodan, svež i pre svega zdrav.

Kako se koristi Zeleni sok od žita?

zeleni sok od žita

Ovaj proizvod je obavezno piti ujutro na prazan stomak, pre kafe, cigerete i dr., čak ni vodu nesmete piti pre njega. Zamrznutu kockicu / kockice staviti u staklenu čašu i preliti sa negaziranom mineralnom vodom ili destilovanom vodom za piće. Upotreba vode sa gradskog vodovoda je zabranjena jer sadrži hlor. Uz stalno mešanje plastičnom kašikom zamrznuti sok će se odmrznuti za minutu, i potrebno ga je što pre popiti.

Ukoliko je ovako pripremljen sok suviše hladan za vaše grlo jedini način da ga smlačite, ali samo do temperature da ga možete popiti je sledeći: potrebna vam je jedna posuda sa mlakom vodom, NE TOPLIJOM OD TEMPERATURE TELA, dakle maximalno 40 C°, u koju ćete smestiti staklenu čašu i uz neprestalno mešanje grejati. Povremeno probati i smlačiti samo do temperature da ga možete konzumirati i odmah sve popiti.

Ceo proces će vam oduzeti najviše dva minuta. Trideset minuta nakon odmrzavanja neiskorišten sok se ne sme upotrebiti. Nakon konzumiranja od 30 minuta -3h ne sme se ništa jesti, piti, pušiti, čak ni voda, jer je toliko vremena potrebno da se korisne supstance apsorbuju u naš krvotok.

U čemu je Zeleni sok najbolji?

zeleni sok devojka sreća

Jača imunitet, pomaže kod tegoba sa varenjem, detoksikuje organizam, uništava štetne bakterije, blagotvorno utiče na crevnu floru, povećava vitalnost, smanjuje umor, velika koncentracija hlorofila pomaže snabdevanje tkiva kiseonikom i tako ublažava upale.

Hipokratov institut izneo je podatke o bolestima kod kojih zeleni sok od žita pokazuje značajne rezultate: rak koštane srži, rak dojke, rak debelog creva, rak pluća, rak prostate, rak materice, rak limfnih žlezda, limfoma, ciste, upala zglobova, bronhitis, upala pluća, opadanje kose, regulacija telesne težine.

 

tečni hlorofil

Zeleni sok se može primenjivati pored bilo kog medicinskog lečenja, za ozdravljenje i jačanje imunog sistema organizma.

Terapija zelenim sokom od žita uspešno se primenjuje već 40 godina i to kod sve težih i težih bolesti savremene civilizacije. Nakon završene terapije ljudi ne svedoče samo o ozdravljenju već o vitalnosti i ponovnom rođenju.

Zbog visokog sadržaja enzima i belančevina u Zelenom sok od žita njegovi elementi se brzo razgrađuju, zbog čega se on ne može skladištiti na sobnoj temperaturi. Jedini način je zamrzavanje (i majčino mleko se čuva na isti način). Samim tim se i transportuje isključivo u hladnjaku i čuva duboko zamrznut.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *