šungit

Šungit kamen koji pročišćava i leči ljudsko telo

3 minutes, 54 seconds Read

Šungit leči, pročišćava, štiti, normalizuje, vraća a takođe i stimuliše rast. Neverovatna stena: ona ubilja i neutrališe gotovo sve što može da naudi ljudima i drugim živim bićima i koncentriše i stvara sve što je dobro za žive organizme. Naučnici koji su ga ispitivali tvrde da je ovaj kamen pravo čudo.

Naučnici procenjuju da je šungit star oko 2 milijarde godina. Iako je veoma sličan po izgledu uglju, on se nalazi u veoma starim slojevima zemljine kore kad nije bilo nikakvog oblika života na zemlji.

Odakle je ovaj neverovatni kamen došao? U to vreme nije bilo šuma da bi se formirali karbidi kao što je ugalj. Naučnici tvrde da su tada bile prisutne samo proto bakterije koje su živele u atmosferi bez kiseonika. Odjedno su se pojavile velike količine ovog minerala. Ovaj kamen je pronađen samo na jednom mestu u Karelia regionu, blizu jezera Olega i mesta Šunga u Rusiji.

Šungit teorija

Ko je dao ovaj kamen čovečanstvu? Zašto? Kako? Odgovori su na prva dva pitanja su veoma jednostavni. Pošto je upao u klopku civilizaciskih otkrića, čoveku je Bog pokazao put spasenja. On je napravio šungit da bi izlečio i spasio život na Zemlji.Nije slučajno da su neki proroci usmerili ljude i spas čovečansva od budućih nepogoda ka severu.

Odgovor na treće pitanje će nam dati nauka. Postoje najmanje 3 teorije koje objašnjavaju poreklo šungita. Primitivni mikro-organizmi su nastanjivali plitke uvale prastarog mora. Morska površina je bila bogata ostacima koji su formirali materijal od koga je nastao šungit.

Po još jednoj egzotičnoj teoriji, šungit je došao kao deo jednog veoma velikog meteora koji čije poreklo potiče od nestale planete sunčevog sitema pod nazivom Phaeton. Phaeton planeta je imala život u obliku ugljenika koji bi mogao da formira Šungit. Ovaj veliki meteor je doneo šungit i ostavio njegove nalsage u reonu gde je pao.

Šungit struktura

Neki istraživači tvrde da struktura šungita ima vulkansko poreklo. Vulkanska formulacija nastanka šungita može da ima sličnu pozadinu kao kao i hipotetička teorija o nastanka na planeti Phaeton. Koja god od ovih teorija sadrži istine u sebi, šungitu ne mogu da se opvrgnu njegova lekovita svojstva i prisustvo neverovatnih karakteristika, koje nema ni jedan drugi poznati mineral na zemlji.

-Šungit je prikazan kao crni uglenjik

-Hemijska formula: C Čvrstoća: od 3.5 do 4 Gustina: od 1.8 do 2

Šungit je amorfni niz grafita intezivne crne boje, koji spolja liči na antracit. Šungit je jedinstven po svom sastavu, strukturi i svojstvima.On je prirodni kompozit sa homogenom distribucijom kristalnih silikatnih čestica u matriksu ugljenika.

Fulereni su otkriveni u ovom kamenu. Fulerenski molekul je sastavljen isključivo od parnog broja atoma ugljenika, koji formiraju zatvoren kavez poput fuzionisanog ne prstenastog plocikličnog sistema sa dvanaest peto-membranskih prstenova i ostatkom šesto-membranskih prstenova.

Lekovita svojstva šungita

šungit kamen

Šungit poseduje jedinstven zaštitni efekat od štetnog elektro magnetnog zračenja bilo kog porekla kao što su računari, mikrotalasne pećnice, televizori, mobilni telefoni i drugo. Šungit je mineral koji nema analog opsega i određenost njegovih lekovitih svojstava. Generalno šungit leči, čuva, čisti, poboljšava, neutralizuje i regeneriše.

Ova neverovatna stena eliminiše i apsorbuje sve što je opasno po ljude i živa bića ali koncentriše i vraća sve što pomaže opstanku i razvoju života. Šungit štiti od alektomagnetne raijacije visokih i ultra visokih frekvencija. Naučnici koji su istraživali šungit su utvrdili da je on čudo!

Šungit će vam pomoći da se oslobodite glavobolje, bolova u stomaku, bolova u leđima, ekcema na koži. Šungit piramida je štit štetnom zračenju. Naučnici kojima se može verovati su dokazali da patogena i elektromagnetna radijacija izazivaju srčana oboljenja i oko 60% kancerogenih oboljenja. Šungit štiti ljude od negativnog uticaja i on je najbolji čuvar ljudskog zdavlja i organizma.

Šungit pomaže kod geopatoloških poremećaja, neutrališe elektromagnetne talase, stabilizuje krvni pritisak, ispravlja i sređuje energetske poremećaje, nadopunjuje nergiju i održava vitalnost ljudskog organizma.

Ornamenti od šungita nisu samo atraktivni, oni se takođe koriste u svrhu starog metoda lečenja kamenom i u cilju ove terapije koja je nedavno ponovo obnovljena. Šungit hrani osobu energijom planete zemlje.

Terapija šungitom pojačava opuštenost i donosi balans, koristiti se kao alternativa hroničnim i akutnim zdravstevnim problemima, poboljšava funkciju limfnog i imunog sistema, normalizuje krvni pritisak i funkcije organizma, poboljšava proces samoizlečenja tela, utiče na senzore organizma koji promovišu proizvodnju neuro-hemikalija koje utiču na osećaj blagostanja.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts