Акција!

Zeolit nano u kapsulama

Original price was: €10.00.Current price is: €9.00.

Zeolit je sposoban da ukloni teške metale u krvi. Ovo je od velike važnosti za izbegavanje raka i mnogih drugih bolesti ljudskog tela, održavanje čistoće krvi od teških metala i održavanje odgovarajućeg nivoa pH.

EAN: 38038013 Шифра производа: BH7671 Категорија:

Опис

ZEOLIT, Bioherba, 550mg 100 kapsula

Danas ćemo predstaviti zeolit, ili tehnički klinoptilolit u prahu. Divan mineral koji ima beskrajne koristi za naše telo. Zeoliti za ljudsku ishranu su mikronizovani zeoliti, jer nemikronizirani nisu pogodni za našu potrošnju.

Mikronizovani prirodni zeolit

Zeoliti su prirodni vulkanski minerali. Pojavljuju se na površini kao rezultat erupcije vulkana.

Šta čini ovaj mineral sposobnim da veže teške metale poput olova, žive, aluminijuma, kadmijuma, arsena ili viška gvožđa?

Zeoliti pripadaju grupi minerala čija je struktura neobična i koji ima magnetno dejstvo, omogućavajući mu da sa sobom nosi teške metale koji se izbacuju kroz urin i bez nanošenja bilo kakvih oštećenja na telu.

Antivirusno je, antibakterijski, fungicidno sredstvo… Moto nekih naturopata je: „tamo gde je zeolit nema života“. Dakle, idealan je za bilo koju vrstu zaraznog procesa (dijareja, na primer). Pored posledične detoksikacije uklanjanjem teških metala.

Ukratko, mogli bismo reći da su svojstva ovog minerala sledeća:

 • Detoksiciramo telo teškim metalima i toksinima
 • Jačamo imuni sistem i zdravlje uopšte
 • Znatno smanjujemo količinu slobodnih radikala
 • Remineralizujemo svoje telo
 • Smanjujemo rizik od raka
 • Uspevamo da uravnotežimo pH tela
 • Dobijamo više energije
 • Poboljšava naše raspoloženje
 • Poboljšava sposobnost našeg tela da apsorbuje vitamine i minerale
 • Smanjuje simptome alergije
 • Ima antiinflamatorna svojstva

90% bolesti može se pripisati višku teških metala i drugih patogenih supstanci u krvi, kao i nedostatku elemenata u tragovima, vitaminima i mineralima, i naravno kiselom pH.

Živimo u raznim gradovima leglu zagađivača, u hrani, vodi i sada više nego ikad u vazduhu. Zbog toga je sve neophodnije aktivno sprečavanje, prečišćavanje i briga o našem zdravlju.

Mikronizovani aktivirani zeolit sadrži huminsku kiselinu, omogućavajući telu da apsorbuje minerale u savršenim razmerama i sa njihovim odgovarajućim jonskim punjenjem koje je lako za asimilaciju tankog creva. Ova kiselina transportuje zeolit kroz telo uzrokujući da ćelije prime dobru količinu ovog vrlo korisnog jedinjenja i proslede ga direktno u vanćelijsku tečnost.

Preventivne mere

Zeolit je toliko moćan da je sposoban da izbaci lekove, antibiotike ili čak hemoterapiju iz tela. Iz tog razloga, VRLO JE VAŽNO da se pre uzimanja ovog dodatka konsultujete sa svojim lekarom, u slučajevima u kojima se već lečimo. Budući da bi uzimanjem zeolita moglo doći do toga da drugi tretmani izgube svoj efekat, jer ih zeolit neutrališe.

Zeolit za lokalnu upotrebu

S obzirom na prethodno opisana svojstva, moguće je razmišljati o tematskim primenama. Tako je i u ovom slučaju, pomešamo u naprstak ili čašu sa malo praha ovog minerala sa nekoliko kapi vode i imaćemo pastu idealnog blata za nanošenje na nadraženu kožu, gljivice, bradavice i bilo koje stanje virusno, bakterijsko ili alergično. Na tržištu postoje kozmetički proizvodi sa određenim procentom zeolita, za održavanje ovih uslova.

Delovanje:

Prirodni mineral (NBS) ima snažan efekat detoksikacije i jačanja imuniteta. Potpuno uklanja toksine, slobodne radikale i teške metale iz tela. Blagotvorno deluje na probavni i izlučujući sistem.

Sadržaj kapsule:

Zeolit 550mg

Preporučena upotreba:

Kao dodatak ishrani, uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno sa vodom.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zeolit nano u kapsulama“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу