Акција!

Vitamin B17 50mg prodaja

Original price was: €22.00.Current price is: €19.00.

Vitamin B17 (ekstrakt semenki kajsije), EkaMedica , 60 kapsula, 50 mg

Vitamin B17 – amigdalin napravljen od gorkih semenki kajsije

Akcija: Vitamin B17 je popularan kao amigdalin ili leatril. Dodatak ishrani, pruža snažnu podršku imunološkom sistemu. Ekstrakt je dobijen iz zrna badema, breskve, kajsije.

Sastojci: Vitamin B-17 (ekstrakt semenki kajsije).

Preporučena upotreba: Kao dodatak ishrani uzimajte jednu kapsulu dnevno sa vodom.

Dodatak ishrani: Ne prekoračiti preporučenu dozu. Ne koristiti kod dece mlađe od 18 godina. Ne koristite kao zamenu za raznoliku ishranu. Držati van domašaja dece.

Sadržaj kapsule: 50 mg vitamina B-17 (ekstrakt semenki kajsije).

Sadržaj dnevne doze: 50 mg vitamina B-17 (ekstrakt semenki kajsije).

Ostali sastojci: želatin, mikrokristalna celuloza.

Nutritivna vrednost aditiva za hranu: 14 kcal. / 100 g.

Oprez: Ne uzimajte ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe, posavetujte se sa svojim lekarom ako uzimate lekove na recept.

NAJPOVOLJNIJA CENA za zrna marelice B17 vitamin – Bez kompromisa, od najkvalitetnijih sirovina do proizvodnje amigdalina.

ODLIČNA KVALITETA, SAVRŠENA CENA: 1000 mg ekstrakta semenki kajsije. Dnevna doza od 1 kapsule sadrži 50 mg jakog ekstrakta.

PREMIJUM KVALITET: Ekstrakt ovog kvaliteta iz kajsija (bez jeftinih semenki grožđa) često se nudi po dvostruko većoj ceni. Nudimo više po povoljnijoj ceni.

PROIZVOĐAČ: Vaša sigurnost je naš glavni prioritet. Proizvodimo u sopstvenoj evropskoj bazi FDA sa potpunom kontrolom usklađenosti bez narušavanja kvaliteta.

GELATIN kapsule visokog kvaliteta: Naše kapsule proizvodi vodeća kanadska kompanija sa odličnim kvalitetom i dugom istorijom saradnje.

EKSTRAKT – ekstrakt semenki kajsije bez neželjenih dodataka. Proizvedeno u Bugarskoj pod najstrožom kontrolom kvaliteta. ne sadrži arome, boje, konzervanse i naravno GMO.

EAN: 38026171 Шифра производа: BH3673 Категорија:

Опис

Izraz amigdalin potiče iz grčkog i znači badem. Amigdalin se dobija u doznom obliku u obliku tablete (Laetril) ili u obliku infuzionog rastvora iz sjemenki kajsije u obliku badema. Laetril ima malo drugačije sastojke od amigdalina. Način delovanja je sledeći: otrov cijanovodonična kiselina ugrađena je u vezanom obliku u amigdalin i stoga nije toksična za ljudski organizam. Ipak, amigdalin deluje kao „prirodni citostatički agens“ za ćeliju raka. Zato što se amigdalin kombinuje sa enzimom (alfa-glukozidaza), koji samo oslobađa ćeliju karcinoma kako bi mogao da napadne zdravo tkivo. Vitamin B17 se vezuje za ovaj enzim. Samo u vezi sa enzimom, amigdalin, koji je sam po sebi bezopasan, oslobađa svoju otrovnu komponentu vodonik-cijanid, tako da se samo ćelija karcinoma uništava izolovano. Kao rezultat, zdravo tkivo ostaje potpuno neoštećeno.

Naravno, i dalje se koriste naši drugi dokazani komplementarni principi onkološke terapije, kao što je primena enzima, vitalnih supstanci, biljnih lekova, homeopatije i drugih. onkološki efikasni suplementi (npr. DCA). Pored toga, postoje mere za opšte poboljšanje vitalnosti kao što su onkološki nutricionistički saveti, psiho-onkološka nega, opšte i takođe specijalno jačanje imunološkog sistema, primena ozona autolognom krvlju, rehabilitacija creva, kao i postupci odvođenja / detoksikacije različitih dodatnih štetnih supstanci. U idealnom slučaju, sve ove mere mogu se primeniti pored terapije vitaminom B17.

Vitamin B17 i koštice kajsije

Upotreba semenki kajsije kao leka ima veoma dugu tradiciju u istoriji medicine. Pre nekoliko hiljada godina, gorke jezgra marelice koristila su se kao lek u Kini i na Orijentu. U 18. veku amigdalin je čak bio predmet intenzivnih istraživačkih aktivnosti u Evropi, tako da se od tada ta supstanca vrlo često koristi i proučava u jednom ili drugom obliku.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Vitamin B17 50mg prodaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу