Vitaceptin 90 tableta prodaja

182.00

Vitaceptin®  je 100% prirodan proizvod sa snažnim antioksidativnim učinkom. Sadrži 2 prirodne biološki aktivne prirodne komponente – Iresine celosia i Petiveria aliacea , koje  blokiraju reaktivne slobodne radikale i deaktiviraju ih, apsorbiraju i uklanjaju toksine iz tela.

Vitaceptin® pomaže u borbi protiv raka. Jača prirodni imunitet, smanjuje negativne učinke stresa i prekomernog rada, smanjuje nuspojave hemoterapije i zračenja, koristi se kao pomoćna terapija u konvencionalnim onkološkim metodama lečenja.

Vitaceptin® na prirodan način  smanjuje rast malignih i tumorskih ćelija, usporava tok bolesti. Podržava imunitet sprječavajući intoksikaciju stanica, zasićuje krv kisonikom i deluje kao snažan antioksidans. Stimulira koštanu srž, što dovodi do stvaranja više crvenih krvnih ćelija (eritrocita) i hemoglobina.

EAN: 38074806 Шифра производа: vitacept Категорије: , , , Ознака:

Опис

VITACEPTIN tablete 90

Šta su slobodni radikali?

Slobodni radikali su atomi ili molekuli koji imaju jedan slobodan elektron, što ih čini nestabilnim i visoko reaktivnim. Oni lako stupaju u interakciju jedni sa drugima ili sa ključnim makromolekulima. Tako se pokreću samoodržive lančane reakcije tokom kojih se formiraju novi radikali, njihova količina se lavinski povećava, a shodno tome i njihovo destruktivno delovanje. Jednom kada se proces pokrene, može eskalirati u nekontrolisanu kaskadu i izazvati dramatične promene u telu, praćene brojnim oštećenjima.
Zbog svoje visoke reaktivnosti, slobodni radikali su sposobni da stupe u interakciju sa svim vrstama ćelija u ljudskom telu. Kada uđu u živu ćeliju, mogu da stupe u interakciju sa ćelijskim komponentama, uključujući DNK, i izazovu pucanje niti u njenom skeletu.Slobodni radikali mogu oksidirati lipide i proteine, stvarajući tako intermedijere koji reaguju sa DNK. Svi ovi „napadi“ na DNK su genotoksični i izazivaju mutacije. Pretpostavlja se da štetno dejstvo slobodnih radikala na ćelije, a posebno na strukture DNK, ima suštinsku ulogu u starenju, onkogenezi i nizu drugih degenerativnih procesa.

Šta su antioksidansi?

Antioksidansi su molekuli koji se vezuju za slobodne radikale i zaustavljaju njihovo štetno dejstvo na telo. Antioksidansi ne samo da uništavaju slobodne radikale, već i poboljšavaju fiziologiju tela, štiteći ga od spoljašnjih faktora okoline, toksičnih supstanci i poboljšavajući imuni sistem. Ljudsko telo prirodno proizvodi antioksidante kako bi neutralisalo dejstvo slobodnih radikala. Starenje, ispoljavanje raznih bolesti, kao i delovanje spoljašnjih faktora mogu dovesti do smanjene proizvodnje antioksidanata. Adekvatan balans između slobodnih radikala i antioksidanata je neophodan za normalnu fiziološku funkciju tela. Primena spoljnih izvora antioksidanata pomaže u održavanju ove ravnoteže.

Šta je VITACEPTIN i za šta se koristi

Vitaceptin je snažan antioksidans koji:

  • Pomaže da se uspešno blokiraju hemijske reakcije odgovorne za stvaranje slobodnih radikala na ćelijskom nivou.
  • Podržava prirodne funkcije nespecifične imunološke odbrane tela.
  • Pozitivno utiče na proces formiranja antitela, preko kojih imuni sistem obavlja svoje prirodne zaštitne funkcije.
  • Blagotvorno utiče na zdravlje i normalno funkcionisanje prostate.
  • Deluje povoljno za održavanje dobrog stanja zglobova.
  • Podržava funkcije respiratornog sistema, posebno kod pušača.
  • Deluje povoljno na održavanje hormonske ravnoteže u telu unutar fizioloških normi.

Sastav Vitaceptin:

Sadržaj: U 1 tableti:  U 3 tablete:
Iresine celosia (Iresine celosia) suhi ekstrakt 15 mg 45 mg
Petiveria alliacea (Petiveria alliacea) suhi ekstrakt 15 mg 45 mg
Vitamin C 4 mg 12 mg

Dodatne supstance:
Punilo: mikrokristalna celuloza; sredstvo protiv zgrušavanja: koloidni silicijum dioksid, magnezijum stearat; film sa bojilom E171.

Način upotrebe :

Preporučuje se uzimanje 1 tablete 3 puta dnevno.

Pažnja :

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i ne bi trebalo da se koristi kao zamena za raznovrsnu i kompletnu ishranu.
Molimo pročitajte uputstvo pre upotrebe.

Skladištenje :
U originalnom pakovanju, na sobnoj temperaturi do 25°C, na mestu nedostupnom deci.

Pakovanje :
90 tableta

Proizvođač :
Neofarm Bulgaria EOOD, Bugarska

Share

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Vitaceptin 90 tableta prodaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу