Акција!

Troichatka tinktura sredstvo za čišćenje od parazita 100 ml

Original price was: €24.00.Current price is: €18.00.

Troichatka je kombinacija tri biljke – karanfilića, slatkog pelina i zelenog oraha, koje pomažu u detoksikaciji celog tela, uklanjanju parazita, bakterija, gljivica i toksina nakupljenih u njima. Svaka od tri biljke ima izražena detoksikaciona i antiinflamatorna svojstva zbog svojih aktivnih sastojaka, a kombinacija tri proširuje i pojačava efekte na telo. Moramo da brinemo o svom telu i redovno primenjujemo programe detoksikacije.

Sadržaj maksimalne dnevne doze od 60 kapi 240 mg karanfilića, 350 mg pelina , 10 mg zelenih oraha. * Prema opisanoj šemi! 1 ml sadrži 1 ml tinkture Troichatke 1: 5, što odgovara 250 mg suve materije. Etanol 66% v / v

EAN: 38038969 Шифра производа: BH8159 Категорије: , ,

Опис

Ako se osećate konstantno iscrpljeno, bez energije, sa lošom kožom ili kožnim problemima, nervozom. Ako već imate razne bolesti kao što su dermatitis, gljivice, artritis, probavne probleme, probleme sa jetrom i mnoge druge, sasvim je moguće da je vaše telo iscrpljeno od parazita . Oni uzimaju hranjljive sastojke iz vašeg tela  (vitamine, minerale, šećer i proteine), čineći vas umornim i bolesnim. Preduzmite mere da zaštitite i očistite svoje telo. Priroda je stvorila mnoštvo lekovitih biljaka čija će redovna konzumacija blagotvorno uticati na vaše zdravlje.

Pelin

Pelin je svetski poznata biljka – sadrži supstancu absint, koja je najgorča supstanca na svetu. Ima sposobnost da parališe nervni sistem parazita i oni se oslobađaju sa mesta gde su se ugnezdili i vezali u organizmu i izbacuju se iz tela. Slatki pelin je vrsta pelina koji se koristi u Troichatki

Karanfilić

Karanfilić se koristio u drevnoj Kini, ima snažno antimikrobno delovanje i lokalni je anestetik . On bukvalno uspavljuje parazite i oni se oslobađaju i izbacuju iz tela.

Orahova ljuska

Orahova ljuska – jedno od najefikasnijih biljaka protiv parazita . Da bi zaštitio svoje plodove od crva orah je stvorio tanine u svojoj ljusci koji sprečavaju prordor u unutrašnjost bilo kog parazita dok je kora prisutna na plodu. U ljudskom telu ljuska oraha efikasno pomaže u stvaranju nepovoljnog staništa za parazite.

Ova jedinstvena kombinacija 3 najmoćnije antiparazitske biljke je prirodna snaga u kapsulama dodatka prehrani Troichatka TM .

Troichatka je neophodan preparat u kući svake osobe koja vodi računa o sebi i svojim ukućanima.

Jedno pakovanje je dovoljno za dvomesečnu upotrebu. Preporučujemo dve ture godišnje za prevenciju od parazita.

Još zanimljivih činjenica o vašem telu:

Jeste li videli staro drvo u šumi? Kad odlomite komad kore i ispod njega nađete bezbroj tunela koje su iskopali vredni crvi, insekti i gljive koji drvo smatraju svojom hranom. Mnogi ljudi misle da smo, pošto se pridržavamo dobre higijene, zaštićeni od takvih uljeza. Avaj, to nije slučaj. Brojni paraziti žive u ljudima, pa čak i nedavno se pretpostavlja da je 80% bolesti posledica parazita.

A ako tvrdite da to nije istina, upoznaćemo vas sa ovim činjenicama:

Trihomonijaza pogađa 70% populacije, a uzrokuje je jednoćelijski parazit / beli tok /, gljivice pogađaju 90% populacije / noge i drugi delovi tela /, ekcemi i dermatitisi 30% populacije, karijes utiče na 95 % populacije / bakterija /, pinvorms pogađa najmanje 10% populacije, a putem mesa u ishrani na javnim mestima zaraze trakavicama i drugim parazitima su široko rasprostranjene.

U svakodnevnom životu koristimo povrće i voće, posećujemo javna mesta i prevoz, gde su desetine hiljada ruku dodirnule ručke i površine. Naša deca se igraju u školskom dvorištu i na ulici i nemaju uvek ustaljene navike za pranje ruku. Kućni ljubimci su takođe jedno od najčešćih uzgajališta parazita, jer njuškaju i ustima dodiruju zemlju, svoj anus i anus drugih životinja.

Naivno je misliti da se razlikujemo od prirode koja nas okružuje, da paraziti utiču na životinje i biljke, ali ne i na nas. Naivno je dehelmintizirati svoje ljubimce sa 3 meseca, a ne činiti sebi i svojim bližnjima.

Troichatka u sebi sadrži Juglans regia, Artemisia annua, Sizigium aromaticum

Delovanje:

Favorizuje detoksikaciju digestivnog trakta, jetre, žuči i celog tela. Antiparazitno dejstvo. Naše telo postaje domaćin mnogih štetnih bakterija, toksina i parazita gotovo tokom celog našeg životnog veka.

Primena:

Bez recepta. Oralno – Pijte po šemi: 1. dan – 1 kap na 100 ml vode, 2. dan – 2 kapi i tako se svaki dan kapi povećavaju za 1 do 7 dana / 7 kapi /. Osmog dana koristite 60 kapi u 200 ml vode. Posle 8. dana, koristite 60 kapi jednom nedeljno dok se tinktura ne potroši. Koristite 2 puta godišnje.

Kontraindikacije

Ne koristiti trudnicama, dojiljama i mlađim od 18 godina; Ne koristiti kod zapaljenskih bolesti stomaka, kod bolesti štitne žlezde, individualne netolerancije! *** Aditiv je vrlo gorkog ukusa , to je zbog sadržaja pelina, koji je najgorča supstanca na našoj planeti i koji je jedno od najpovoljnijih lekovitih biljaka za ljude.

Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu. Ne koristite kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Držati van domašaja dece.

 

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Troichatka tinktura sredstvo za čišćenje od parazita 100 ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу