L-glutation kapsule prodaja

(1 рецензија корисника)

22.20

L-glutation, Bioherba, 100 kapsula, 100 mg

Akcija: Glutation je vodeći među antioksidantima u telu, poboljšavajući odbrambena svojstva ćelija. Može vam poboljšati zdravlje, poboljšati stabilnost metabolizma i omogućiti vam dug život.

Sastojci: L-glutation.

Preporučena upotreba: Kao dodatak ishrani uzimajte jednu kapsulu dnevno sa vodom.

Dodatak ishrani: Ne prekoračiti preporučenu dozu. Ne koristiti kod dece mlađe od 18 godina. Ne koristite kao zamenu za raznoliku ishranu. Držati van domašaja dece.

Sadržaj kapsule: 100 mg L-glutationa.

Sadržaj dnevne doze: 100 mg L-glutationa.

Ostali sastojci: želatin. Mikrokristalna celuloza.

Nutritivna vrednost aditiva za hranu: 14 kcal. / 100 g.

Oprez: Ne uzimajte ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe, posavetujte se sa svojim lekarom ako uzimate lekove na recept.

Proizvod je u pripremi

Нема на залихама

EAN: 38024238 Шифра производа: BH3635 Категорије: , ,

Опис

L-glutation kapsule ZeinPharma 100mg (100 komada)

Kapsule L-glutation pružaju vam čisti L-glutation u redukovanom aktivnom obliku, koji vaše telo najbolje može iskoristiti. Na ovaj način možete se suprotstaviti smanjenju proizvodnje L-glutationa povezanom sa godinama i dugoročno imati koristi od antioksidativnih svojstava ovog važnog proteina.

  • L-glutation u svom aktivnom obliku
  • Poboljšani recept sa enteričkim kapsulama
  • Dobra upotrebljivost
  • Bez nečistoća

Kupite glutation i podržite sopstvenu aktivnost tela

L-glutation je endogeni protein koji se sastoji od tri aminokiseline glutaminske kiseline glicina i cisteina. Supstanca ima antioksidativna svojstva i igra važnu ulogu u stvaranju cisteina. Međutim, sopstvena proizvodnja L-glutationa u organizmu prirodno opada od 40. godine nadalje. Sa glutationom kupujete razuman dodatak ishrani pomoću koga uvek možete osigurati dovoljnu količinu vitalnih proteina čak i u starosti.

L-glutation kapsule sa aktivnim L-glutationom

Kapsule L-glutation sadrže redukovani L-glutation, koji vaše telo može optimalno da iskoristi. Međutim, protein teži oksidaciji i vaše telo više ne može imati koristi od oksidovanog L-glutationa. Da bi se sprečila rana oksidacija proteina, L-glutation kapsule imaju enteričnu oblogu koja transportuje sastojke neoštećene u tanko crevo, gde mogu optimalno da razviju svoj efekat. Pored toga, kapsule sadrže askorbinsku kiselinu (vitamin C), koja štiti L-glutation od rane reakcije na putu u ćelije. Sa glutation kapsulama kupujete visoko bioraspoloživ dodatak ishrani koji se proizvodi po strogim standardima kvaliteta, a pogodan je i za vegane i vegetarijance.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

1 рецензија за L-glutation kapsule prodaja

  1. Janoš

    Glutation, odličan antioksidans. Veoma kavlaitetan preparat po povoljnoj ceni.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте још