Imunofan ampule

100.00

Aktivni sastojak: imunofan 0,005 g; pomoćne supstance (glicin 0,5 g, natrijum hlorid 0,9 g, voda za injekcije do 100 ml). Ampule sadrže 50 mcg leka u 1,0 ml rastvora. 5 ampula s uputstvima se postavljaju u kartonsko pakovanje ili 5 ampula se postavljaju u blister pakovanje, 1 blister pakovanje s uputstvima se postavlja u kartonsko pakovanje.

Imunofan 45 mcg/ml, 1 ml, 5 kom.

rastvor za intramuskularno i potkožno aplikaciju u Moskvi

Broj pakovanja/kom 5 Doza 45 µg/ml Broj jedinica u pakovanju

1 Merna jedinica ml

Forma otpuštanja rastvor za intramuskularno i potkožno aplikaciju

Aktivni sastojak Arginil-alfa-aspartil-lizil-valil-tirozil-arginin

Zemlja porekla RUSIJA

Опис

Imuofan je najvažniji imunostimulans širom sveta i proizvodi se u Rusiji.

Ograničene količine!

Opis farmaceutskog oblika Bezbojna prozirna tečnost.

Farmakoterapijska grupa Imunomodulator.

Farmakokinetika Efekat leka počinje da se razvija u roku od 2-3 sata (brza faza) i traje do 4 meseca (srednja i spora faza).

Tokom brze faze (trajanje do 2-3 dana), prvo se manifestuje detoksikacioni efekat, pojačava se antioksidativna zaštita organizma stimulišući proizvodnju ceruloplazmina.

Laktoferin i katalazna aktivnost; lek normalizuje lipidnu peroksidaciju, inhibira razgradnju fosfolipida membrane ćelije i sintezu arahidonske kiseline, što dovodi do smanjenja nivoa holesterola u krvi i proizvodnje zapaljivih medijatora.

U slučaju toksičnog i infektivnog oštećenja jetre, lek sprečava citolizu; smanjuje aktivnost transaminaza i nivo bilirubina u krvnom serumu.

Ograničene zalihe!

Posebna uputstva IMUNOFAN Zbog aktivacije fagocitoze, moguće je kratkotrajno pogoršanje žarišta hroničnog zapaljenja, održavano zbog perzistiranja virusnih ili bakterijskih antigena.

Uslovi prodaje Imunofan se može nabaviti i bez recepta. Slobodno se izdaje!
Indikacije za upotrebu Koristi se kod odraslih starijih od 18 godina za profilaksu i lečenje imunodeficitnih i toksičnih stanja, akutnih i hroničnih infektivnih i zapaljenskih bolesti.

Share

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Imunofan ampule“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу