Акција!

Graviola kapsule prodaja

Original price was: €12.00.Current price is: €10.00.

Graviola 450 mg, 60 kapsula

Graviola je moćna biljka koju su lokalni Južnoamerikanci vekovima koristili za poboljšanje prirodnih odbrambenih moći organizma. Ono što graviola čini tako jedinstvenim je široka paleta biološki aktivnih fitonutrijenata koji prirodno dolaze do svih ćelija i sistema u ljudskom telu.

Sastojci: Graviola (Annona muricata).

Preporučena primena: Kao dodatak ishrani uzimajte jednu kapsulu dnevno sa vodom.

EAN: 38024535 Шифра производа: BH3222 Категорије: , ,

Опис

U svakom delu drveta Graviole postoje lekoviti sastojci. Ovo drvo koriste mnogi narodi koji žive u dolini reke Amazon većim delom stanovnici Brazila. Ono se takođe gaji i u šumama Severne Amerike. Ono mož da naraste i do 15 metara u visinu i prekriveno je zelenim, širokim sjajnim lišćem. Njegov čudesni plod je zelen, ponekad sa nijansama žute boje sa sjajnom površinom, ima oblik ljudskog srca sa površinom koja najviše liči na koru nekog kaktusa. Bela voćna kaša iz unutrašnosti ploda ima moćne lekovite efekte. Voće graviole je bogato ugljenim hidratima, fruktozom i ima visoku nutritivnu vrednost obogaćenu vitaminima iz porodice B-kompleksa i vitamin C. Domorodci su koristili lišće, cveće, semenke, voće i koren Graviole i vekovima u nazad su lečili razne poremećaje od artritisa do problema sa jetrom. Indijancima je oduvek bila poznata vrednost ovog drveta i njegova  lekovita svojstva kad se konzumiraju njegovi divergentni delovi u cilju lečenja raznih bolesti.

Graviola istraživanja

Istraživanja širom sveta su obelodanila mnoge bitne činjenice vezane za lekovita svojstva Graviole:

Destilati iz Graviole imaju anti-virusne, anti-parazitske, anti-reumatske i citoksične efekte (uglavnom protiv kancera prostate i pankreasa). Kod žena koje doje a konzumiraju Graviolu, ona može kod njihove dece da izgradi odbranu protiv gripa, kašlja, prehlade, otoka i osetljivosti na razne druge bolesti. Čajevi pripremljeni od korena i kore biljke imaju umirujuć efekat a takođe održavaju nivo glukoze.

Zajednice indijanaca u kišnim šumama posipaju semenjem ove biljke svoj krevet i prostor oko kreveta što garantuje dobar i miran san. Naturopate Južne Amerike su pomoću Graviole popravile stanja poput : groznice, artiritisa, bronhijalne astme i raznih bolesti jetre, bolesti srčanog mišića ( posebno dobro za ljude koji boluju od hipertenzije) mučninu, bol u stomaku, povraćanje, oštećenja kose, gubitak apetita, smrtonosne infekcije. U drevnoj trdicionalnoj medicini, seme Graviole uspešno otklanja parazite iz ljudskog organizma.

Jamajčani i Zapadni Indijci  koriste plodove Graviole da bi prekinuli proliv i smanje efekte groznice. Brazilci koriste čaj od Graviole da bi se rešili problema sa jetrom a izolovano ulje iz semena koriste da bi lečili artritis i reumu. U Gvajani se pravi pivo od listova i čaj koji imaju umirujuće dejstvo a koji su ujedno i zdravi za srce.

Graviola je korisna u jačanju imunog sistema i prirodne odbarane organizma od raznih negativnih faktora. Ona pomaže u lečenju jakih glavobolja migrenoza. Ona izuzetno dobro deluje na razne mišićne probleme.

Anti kancerogene osobine Graviole

Zbog povećanih potreba za za manje štetnim tretmanima po ljudski organizam, biološki tretmani  su postali prioritet u lečenju kancera.  Koncept da destilat Graviole može da postane prihvatlji lek za kancerogena oboljenja potkrepljuje konfiguracija same biljke,  koja  se sastoji od neubičajene grupe fitohemikalija poznatih kao actogeni. Mnogi naučnici su potvrdili da su ove hemikalije delotvorne protiv izraslina izazvanih kancerogenim oboljenjima koje nisu pokazale popuštanje pod mnogim veštačkim anti-kancer preparatima.  Graviola sadrži 108 actogena. Actogen anonacin je dominantno anti-kancer jedinjenje koje je pronađeno u Gravioli. Naučnici su otkrili da jedinjenja iz Graviole zaustvaljaju napredovanje kancera i utiču na njega bolje od Andrmicina, tipa hemoterapije koja se koristi za lečenje raka pluća. Pacijenti oboleli od raka jetre i jajnika koji su uzimali Graviolu su napravili veliki uspeh i njihovo stanje je drastično popravljeno u roku od jedne godine. Od izlečenih pacijenata ni jednom se ponovo nije vratilo kancerogeno oboljenje.  Graviola najjači uticaj ima na rak jetre, ona markira ATP nukleide u blizini jetre. Acetogeni iz Graviole su efikasni u indentifikovanju raka jajnika i oni ukljanjaju oštećene ćelije pre nego se one počnu širiti u ostali deo organizma. Za razliku od lekova koji se koriste za hemoterapiju, kao što su naprimer mezotela, ne postoje poznati neželjeni efekti kad se koristi Graviola kao štu su u slučaju hemoterapije, gubitak apetita, mučnina, povraćanje, gubitak kose.  Razlog taj što jedinjenja iz graviole utiču samo na kancerogene ćelije.

Atp i Graviola

Anonaceous actogenini ometaju stvaranje ATP (adenozin tifosfata) i NADH (nikotinamid adenin diukeotida). Suficit akcija navedenih nukeotida se često navodi kao jedna od opcija za lečenje maligniteta. Dobijenim esencijama iz Graviole su se uspešno uništavale specifične ćelije maligniteta jetre i dojke, koje su bile imune na hemoterapiju. Graviola napada ćelije raka tako što blokira njihove energetske resurse. Trenutno mnogi specijalisti za kancerogena oboljenja se opredeljuju za spajanje alopatičnih tretmana raka sa prirodnim terapijama . Ekstrakt graviole je pokazao izuzetne rezultate protiv određenih linija raka jetre i dojke kombinovan sa hemoterapijom.

Graviola prodaja

Graviola je trenutno dostupna u obliku kapsula od 500 mg ( bez šećera, soli, skroba, kvasca, pšenice, glutena, kukuruza, soje, mleka, jaja i konzervansa) u obliku biljke ili ekstrakta. Konzumacija graviole je preporučena svaki dan u dozama koje sugeriše zdravstveni radnik. Preporučuje se da se napravi pauza svake nedelje i pauza od nedelju dana svakog meseca. Ekstrakt Graviole se lako apsorbuje prilikom varenja. Ekstrakt graviole je od sad dostupan svima bez potrebe za prepisivanjem recepta. Graviola ekstrakt predstavlja veoma dobar energajzer za telo i poboljšava široki spektar  funkcija organizma. Veliki broj ljudi koriste biljke kao alternativnu zamenu za lekove koji sadrže hemikalije i hormone i u čiji satstav su ukljčene mnoge nezdrave veštačke materije.

Način upotrebe:

Uzimajte 2 kapsule 3-4 puta dnevno.

Upozorenje:

Ne uzimajte ovaj proizvod ako imate psihološke poremećaje ili parkinsovu bolest.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Graviola kapsule prodaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу