Акција!

Gc MAF | 3600ng/3ml

Оригинална цена је била: €300.00.Тренутна цена је: €270.00.

GC MAF (faktor aktivacije makrofaga dobijen iz Gc proteina) je efikasna metoda jačanja imunološkog sistema, bazirana na aktivaciji makrofaga. Pogodna je za lečenje bakterijskih i virusnih infekcija, autizma i autoimunih bolesti. Ova inovativna terapija usmerena je ka stimulaciji prirodnih odbrambenih mehanizama organizma, omogućavajući makrofagima da aktivno identifikuju i eliminišu kancerogene i druge patološki promenjene ćelije. Kroz ovaj pristup, GC MAF podržava borbu protiv bolesti na nivou ćelija, pružajući obećavajuće perspektive za lečenje različitih vrsta kancera i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Опис

Šta je GC-MAF (faktor aktivacije makrofaga)?

GcMAF, poznat i kao faktor aktivacije makrofaga, dobijen iz Gc proteina, predstavlja ključni prirodni sastojak u ljudskom organizmu koji aktivira makrofage da napadnu kancerogene ćelije i invazivne agense poput bakterija i virusa. Značajni zdravstveni problemi poput kancera, HIV-a i virusnog hepatitisa mogu dovesti do degradacije GcMAF-a, što smanjuje odbrambene sposobnosti imunološkog sistema i olakšava nekontrolisano širenje bolesti. Ovaj sastojak igra važnu ulogu u održavanju imunološke ravnoteže, pomažući u neutralizaciji patogena i malignih ćelija, što je ključno za prevenciju bolesti u organizmu.

Kako deluje GC MAF?

1. **Aktivacija makrofaga:** GcMAF stimuliše makrofage, vrstu belih krvnih zrnaca koje apsorbuju i uništavaju kancerogene ćelije, viruse, bakterije i druge patogene. Ovo povećava sposobnost imunološkog sistema da identifikuje i eliminise štetne agense.

2. **Poboljšanje imunološkog odgovora:** Aktivacijom makrofaga, GcMAF pomaže poboljšanju ukupnog imunološkog odgovora organizma. To uključuje povećanje proizvodnje antitela i drugih važnih citokina koji pomažu u borbi protiv infekcija i sprečavanju širenja bolesti.

3. **Regulacija imunološkog sistema:** GcMAF pomaže u obnavljanju ravnoteže u imunološkom sistemu, što je posebno važno kod autoimunih bolesti i hroničnih stanja gde imunološki sistem može reagovati prekomerno ili nedovoljno.

4. **Ubrazavanje procesa oporavka:** Pomaže procesima oporavka u organizmu nakon infekcija ili drugih bolesti, ubrzavajući eliminaciju patogena i obnavljanje zahvaćenih tkiva.

5. **Sinergija s drugim terapijama:** GC MAF može da se koristi u kombinaciji s drugim vrstama lečenja, poput ciljanih terapija, bez smanjenja njihove efikasnosti. U nekim slučajevima, može čak i pojačati njihovo dejstvo, poboljšavajući imunološki odgovor organizma.

Važno je napomenuti da dok postoje obećavajući podaci o potencijalu GC-MAF-a, naučna zajednica i dalje istražuje njegovu efikasnost i bezbednost u različitim bolestima. Iz tog razloga, terapija GC-MAF treba da se primenjuje pod nadzorom kvalifikovanog medicinskog stručnjaka.

Osnovni ciljevi terapije GCMAF:

1. **Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i kvaliteta života.**
2. **Oporavak pacijenta do boljeg zdravstvenog stanja, omogućavajući mu uključivanje u svakodnevne aktivnosti.**
3. **Povećanje efikasnosti drugih terapija.**
4. **Obnavljanje imunološkog sistema.**
5. **Povećanje broja monocita (makrofaga) i njihova aktivacija za uništavanje kancerogenih ćelija, virusa, bakterija i drugih patogena u organizmu.**
6. **Ubrazavanje procesa zrenja dendritičnih ćelija.**

Za koje bolesti može biti korisna terapija GC-MAF?

1. Kancerske bolesti: GcMAF stimuliše makrofage da identifikuju i unište kancerogene ćelije, što može pomoći u sprečavanju širenja raka i poboljšanju efikasnosti drugih terapija.

2. Virusne infekcije:Terapija se koristi za borbu protiv virusnih bolesti poput HIV-a i hepatitisa, jačajući sposobnost organizma da se bori protiv virusa.

3. Hronične infekcije: Može poboljšati odgovor imunološkog sistema kod hroničnih bakterijskih i virusnih infekcija koje se teško kontrolišu tradicionalnim lečenjem.

4. Autoimune bolesti: Gc-MAF se istražuje zbog svoje potencijalne sposobnosti regulisanja imunološkog sistema i smanjenja upala kod autoimunih stanja, iako je potrebno dalje istraživanje u ovoj oblasti.

5. Neurološke bolesti: Postoje preliminarna istraživanja koja sugerišu da Gc MAF može poboljšati neurološke funkcije kod bolesti poput autizma i hroničnog umora, podržavajući oporavak normalne funkcije imunološkog sistema.

Važno je naglasiti da, uprkos obećavajućim rezultatima u nekim istraživanjima, efikasnost i bezbednost GC-MAF-a i dalje se proučavaju, i terapija treba primenjivati samo uz konsultaciju s kvalifikovanim medicinskim stručnjakom.

Doziranje i upotreba GC-MAF:

– Jedna jedinica iz aplikatora jednaka je 12 ng. Način čuvanja: Od 2 do 8 stepeni.

Doziranje i upotreba kod autizma:

– Prva nedelja: 300 ng, 3 puta nedeljno.
– Od druge nedelje do kraja terapije: 600-700 ng, 3 puta nedeljno.
– Trajanje terapije: 6 meseci.
– Doza može biti povećana do 1200-1500 ng, u zavisnosti od imunološkog odgovora pacijenta.
– Treba kombinovati sa vitaminom D3 od 2000 IU do 10 000 IU dnevno.

Doziranje i upotreba kod onkoloških pacijenata:

– Prva nedelja: 300 ng, 2 puta nedeljno.
– Druga nedelja: 600-700 ng, 2 puta nedeljno.
– Od treće nedelje do kraja terapije: Između 1200 ng i 1500 ng, 2 puta nedeljno.
– Treba kombinovati sa vitaminom D3 od 2000 IU do 10 000 IU dnevno.

Primeri: 300 ng = 25 jedinica; 600 ng = 50 jedinica; 1200 ng = 100 jedinica.

Share

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Gc MAF | 3600ng/3ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу