dr. Nature Monolaurin, 90 kapsula

29.00

Podrška virusnim i respiratornim oboljenjima, parazitskim infekcijama, komplikacijama od bakterijskih infekcija i jačanju imuniteta.

90 kapsula

EAN: 38047756 Шифра производа: monolau Категорије: , ,

Опис

Svaka kapsula sadrži 300 mg monolaurina ( glicerol monolaurat )

  • Snažna i efikasna borba protiv raznih infekcija;
  • Bori se protiv bakterija, virusa, gljivica i bolesti uzrokovanih njima;
  • Poboljšava stanje kože;
  • Pomaže kod hroničnog umora;
  • Deluje kao snažan antioksidans;
  • Povećava aktivnost T ćelija i imunitet;

Način upotrebe: U prvim danima infekcije 3 puta 3 kapsule dnevno. Preventivni unos: 3 puta k 1 kapsula dnevno.

Monolaurin je jedan od najperspektivnijih proizvoda za borbu protiv infekcija uzrokovanih raznim mikrobima – bakterijama, virusima, gljivicama. Prvi ga je sintetizovao prof. Džon Kabara sa Univerziteta u Detroitu. Sadrži laurinsku kiselinu, ekstrahovanu iz majčinog mleka i glicerola. Monolaurin je estar laurinske kiseline i glicerola.

Najbogatiji izvor laurinske kiseline je kokosovo ulje (do 48% njegovog sastava). Istovremeno, unos monolaurina je znatno efikasniji od laurinske kiseline zbog nepotpune konverzije kiseline u monolaurin u telu.

U borbi protiv bakterija

Monalaurin inhibira veliku grupu gram-pozitivnih bakterija, uključujući Escherichia coli. Sprečava proizvodnju bakterijskih toksina, što smanjuje toksičnost bakterijskih infekcija. Podržava lečenje streptokoknih i stafilokoknih infekcija, kao i lajmske bolesti (izazvane Borrelia burgdorferi), kod koje su zbog skrivenih infekcija relapsi izuzetno česti. Monolaurin je efikasan i protiv Helicobacter pilori, iako spada u grupu gram-negativnih bakterija, a na njegovu efikasnost ne utiče izuzetno kisela sredina u želucu. Pokazalo se da je prisustvo Helicobacter pilori povezano sa upalom sluzokože želuca, gastritisom, čirevima i drugim teškim gastričnim oboljenjima.

U borbi protiv virusa

Monolaurin ima izuzetno visoku aktivnost protiv virusa posredovanih lipidima koji napadaju ljude i životinje. Brojna istraživanja su pokazala njegovu sposobnost da uništi lipidni omotač virusa, usled čega oni drastično smanjuju njihovu sposobnost reprodukcije, kao i da napadaju i inficiraju ljudske ćelije. Sa druge strane, dejstvo monolaurina na omotač virusa čini ih mnogo podložnijim delovanju sopstvenih odbrambenih mehanizama (imuniteta) domaćina, što olakšava upravljanje virusnim infekcijama. Delovanje ovog super proizvoda koristi se u borbi protiv različitih virusa: virusa gripa, citomegalovirusa, herpesa (I i II) , varičele, pneumovirusa, RNK i DNK virusa i mnogih drugih .

U borbi protiv gljivica

Brojne studije potvrđuju aktivnost monolaurina u borbi protiv gljivica i kvasca. To uključuje nekoliko vrsta lišajeva i kandide, koji izazivaju uporne infekcije.

Monolaurin je izuzetno vredan proizvod u borbi protiv parazita u gastrointestinalnom traktu, koji su uzročnici ozbiljnih zdravstvenih tegoba.

Efikasna borba protiv mikroba zahvaljujući monolaurinu omogućava aktiviranje maksimalnog potencijala sopstvenog imuniteta, značajnu remisiju ili rešenje niza kožnih problema i vraćanje vitalnosti i tonusa organizma.

Share

Brand

Doctor nature

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „dr. Nature Monolaurin, 90 kapsula“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу