Cesijum hlorid prodaja 100g

240.00

Cesijum hlorid je inorgansko jedinjenje koje dolazi u obliku belih kristala. Naš proizvod, pakovanje od 100 grama, pruža vam visokokvalitetni cesijum hlorid za različite naučne, medicinske i hemijske potrebe.

Naš cesijum hlorid je pažljivo proveren i ispitan kako bi se obezbedila visoka čistoća i kvalitet. Svaka serija prolazi kroz rigorozne analize kako bi se osiguralo da zadovoljava najstrože standarde. Ovo je ključno za postizanje pouzdanih rezultata u vašim eksperimentima i istraživanjima.

Опис

Cezijum hlorid – Čista kvaliteta za naučna i medicinska istraživanja

Otkrijte potencijal cezijum hlorida (CsCl) za vaša naučna, medicinska i hemijska istraživanja. Sa svojim širokim spektrom primena, cezijum hlorid je neophodno jedinjenje u različitim istraživačkim oblastima, pružajući dragocene uvide i napretke.

Naš cezijum hlorid je pažljivo testiran na čistoću i kvalitet, obezbeđujući da svaka serija zadovoljava najviše standarde. Naš tim stručnjaka sprovodi rigorozne mere kontrole kvaliteta, koristeći napredne analitičke tehnike kako bi se potvrdio sastav jedinjenja i eliminsale nečistoće. Posvećeni smo isporuci proizvoda koji prevazilazi vaša očekivanja.

Da bismo garantovali specifikacije proizvoda, uz svaku kupovinu pružamo detaljan Sertifikat analize. Ovaj dokument služi kao potvrda o čistoći i autentičnosti našeg cezijum hlorida, pružajući vam poverenje da se oslonite na njegovu celovitost za vaše istraživačke poduhvate.

Radi vašeg mira, naše boce su sigurno zapečaćene, s neprobojnim pakovanjem. To obezbeđuje da vaš cezijum hlorid stigne u besprekornom stanju, bez ikakve kontaminacije. Svesni smo važnosti održavanja stabilnosti jedinjenja, a naše pakovanje je dizajnirano da obezbedi kvalitet tokom skladištenja i transporta.

Takođe, cezijum hlorid (CAS br. 7647-17-8, EC br. 231-600-2) nije patentiran i nema regulatorna ograničenja. Ova povoljna karakteristika omogućava laku nabavku i transport, bez tereta pridržavanja propisa. Možete sa poverenjem nabaviti i koristiti cezijum hlorid za vaše istraživačke potrebe, znajući da je lako dostupan.

Otkrijte mogućnosti koje cezijum hlorid pruža za vaša naučna i medicinska istraživanja. Bilo da istražujete njegovu ulogu u separaciji ćelija, kao sredstvo za razdvajanje gustine ili proučavate njegove osobine u kristalnom rastu i analitičkoj hemiji, naš cezijum hlorid pruža dosledne i pouzdane rezultate.

 

Share

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Cesijum hlorid prodaja 100g“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу