Celfood kapi anti kancer 30 ml

67.00

Cellfood je jedinstveno stvorena, brendirana formulacija koja sadrži 78 jonskih minerala, 34 enzima, 17 aminokiselina, elektrolite i rastvoreni kiseonik i koristi jedinstvenu tehnologiju cepanja vode. Cellfood pruža neprevaziđen sistem za isporuku kiseonika i hranljivih materija koje svaka ćelija u telu može brzo i efikasno da apsorbuje. Cellfood je bogat korisnim antioksidansima, visoko je alkaliziran i potpuno siguran. Ćelijska hrana je napravljena od svih prirodnih biljnih supstanci, sadrži samo najfinije sastojke.

EAN: 38045530 Шифра производа: cell1farmar Категорије: ,

Опис

CELFOOD – ZA ŽIVOT kapi 30 ml

„Prvi uzrok raka leži u zameni normalnog disanja ćelija kiseonikom anaerobnim (bez kiseonika) disanjem.“ – Za ovo naučno otkriće, dr Otto Varburg je dobio Nobelovu nagradu za medicinu i fiziologiju.

Rak je zaštitni mehanizam ćelija u ljudskom telu koje su prisiljene da prežive u kiselom okruženju bez kiseonika!
„Samo ćelije raka su anaerobne (tj. Ne rastu u kiseoničnom okruženju), pa ne mogu preživeti u prisustvu velikih koncentracija kiseonika u telu“, rekao je dr Varburg.
Zato terapija kiseonikom ima izvanredan efekat. Njegov efekat protiv tumora je posebno vredan.
Cellfood je nastao na bazi deuterijuma (teška voda) i jedini je prirodni lek izgrađen na tako visoko priznatoj naučnoj bazi dokaza, nagrađen Nobelovom nagradom za medicinu i fiziologiju. Cellfood takođe ima nagradu kluba pronalazača u prestižnoj Međunarodnoj kući slavnih, Atlanta, SAD.
CELLFOOD® stvara izvorni (novostvoreni) kiseonik – u oštećenim (zbog jakog prisustva slobodnih radikala) ćelijama. Preparati iz serije CELLFOOD® normalizuju fiziologiju i vraćaju funkcije tela na prirodne, nekancerogene nivoe.

Delovanje i svrha CELFOOD -a:

CELFOOD je dodatak ishrani sa posebnom formulom, koji je energizirani koncentrat koloidnog minerala. Prirodno obezbeđuje telu najviši nivo novostvorenog kiseonika i vodonika, koji značajno povećavaju energiju, izdržljivost i celokupno zdravlje tela.

Sadržaj: 24 kapi (dnevna doza) sadrže:

CELLFOOD patentirani brand – 978 mg.
Ostali sastojci: Prečišćena voda, rastvoreni kiseonik, ekstrakt morske vode, elementi u tragovima, aminokiseline i enzimi biljnog porekla.

Način upotrebe: Uzimati 3 puta dnevno po 8 kapi proizvoda razblaženog u 250 ml. čista voda 15 minuta pre ili 45 minuta nakon jela. Dnevna doza se može rastvoriti u staklenoj boci vode i uzeti tokom dana u pogodno vreme.

Proizvod je pogodan za istovremenu hemoterapiju ili radioterapiju. Nemojte uzimati na dan postupka. Ako sledećeg dana imate mučninu ili drugu nelagodu, sačekajte da tegobe nestanu pre nego što uzmete kapi.

Upozorenja:
Izbegavajte kontakt proizvoda sa sluzokožom, jer može doći do ozbiljne iritacije zbog sadržaja organskih enzima u njoj.
U slučaju kontakta sa sluznicom, temeljno isperite vodom.
U slučaju trudnoće, dojenja, kao i u prisustvu bolesti, obratite se lekaru.
Ne preporučuje se deci.

CELLFOOD je dodatak ishrani.
Nemojte koristiti kao zamenu za raznovrsnu ishranu.
Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu.
Ako osetite neke simptome detoksikacije, možete privremeno smanjiti dozu.

Skladištenje:
Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece, na temperaturi od 5 do 25º C.
Nije potrebno skladištiti u frižideru.

Pakovanje: 30 ml.

Proizvođač : NU SCIENCE CORP., SAD.

Share

Brand

Selfood

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Celfood kapi anti kancer 30 ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу