Anti alergijski fitolek 70 kapsula

28.82

Za stimulisanje antialergijske i imunološke zaštite; povećati otpornost na stres; za blagotvorno dejstvo na čvrstoću kostiju i stanje kože, noktiju i kose; podržava čvrstoću i elastičnost krvnih sudova.

Нема на залихама

EAN: 38044168 Шифра производа: 37739 Категорије: ,

Опис

DEJSTVO SASTOJAKA ANITALERGIJSKOG FITOLEKA

– Kalcijum. Ima važnu ulogu u metabolizmu i doprinosi

održavanje normalnog tonusa krvnih sudova i normalna ekscitabilnost nervnog i mišićnog tkiva. Kalcijum je takođe neophodan ljudima sklonim alergijskim reakcijama, jer stimuliše antialergijsku odbranu organizma. Dobro stanje kože, noktiju, kose i kostiju i zuba takođe direktno zavisi od nivoa kalcijuma u ​​organizmu.

– Magnezijum i vitamin B6. U kombinaciji, oni igraju izuzetno važnu ulogu u uklanjanju nervoze – mentalnog stresa koji se stalno nakuplja u našem svakodnevnom životu. Ovo je od velike važnosti za česte slučajeve kada su alergijske tegobe izazvane ili pogoršane stresnim situacijama. Osim toga, magnezijum je direktno uključen u antialergijsku zaštitu tela.

– Cink. Izuzetno je važan za ljude, jer je deo više od 200 enzima koji osiguravaju normalan tok životnih procesa. Cink, poput kalcijuma i magnezijuma, neophodan je za dobro zdravlje kože i izuzetno često pati u prisustvu alergija. Nedostatak cinka u ljudskom telu takođe može dovesti do oslabljene imunološke odbrane sa tendencijom da inficira alergijski oštećene i ogrebotine na delovima kože.

– Vitamin C. Ovaj vitamin igra izuzetno važnu ulogu u stimulisanju telesne antialergijske i imunološke odbrane. Vitamin C je odgovoran za održavanje normalnog stanja vezivnog tkiva u ljudskom telu, uključujući i ono koje je uključeno u izgradnju kože i vaskularnih zidova, a to je izuzetno važno u prisustvu alergija sa kožnim lezijama. Pomaže pri zaptivanju kapilarnog zida i smanjuje njegovu propusnost, blokirajući na taj način stvaranje edema.

– Vitamin D. Podržava apsorpciju kalcijuma u ​​telu i zajedno sa vitaminom. C stimuliše imunološku i antialergijsku zaštitu. Ovo je izuzetno važno za podložnost i respiratornim i kožnim alergijama i infekcijama.

– Laneno ulje. Bogao je nezasićenim masnim kiselinama i drugim biološki aktivnim supstancama koje su izuzetno korisne za zdravlje, uključujući i prisutnost alergijskih problema.

SASTAV
vit. C – 150 mg., Vit. B6 – 4 mg., Vit. D3 – 200 IU, kalcijum – 200 mg., Magnezijum – 100 mg., Cink – 7,5 mg., Laneno ulje – 20 mg.

PREPORUČENA DOZIRANjA
1-2 kapsule dnevno ili prema preporuci lekara.

Share

Brand

Phytolek

USA Laboratories

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Anti alergijski fitolek 70 kapsula“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте још