Povrat robe

Da bi ste vratili porudžbinu morate ispuniti sledeće uslove:

 1. Preparati, tinkture, čajevi koje vraćate moraju biti neotpakovani u istom stanju kao što smo Vam poslali
 2. Povrat robe možete izvršiti u roku od 30 dana od prijema robe
 3. Obavestili ste nas putem emaila kontakt@eistria.com da ste odlučili da robu vratite i koji su razlozi zašto je vraćate.
 4. Napomena: U slučaju da kupac od nas traži da nabavimo proizvode od trećih lica i pošaljemo ih sa teritorije EU (u to spadaju proizvodi koji se ne nealaze na našem sajtu) nije moguće izvršiti reklamaciju i povrat novca.

Procedura povrata robe

 1. Dobili ste instrukcije od nas putem email i potvrdu o povratu robe, ispunili ste gore navedene korake.
 2. Šaljete nam paket nazad dobro zapakovan i zaštićen.
 3. U emailu kad nam vratite paket šaljete broj za praćenje i skeniran slip koji dobijate prilikom dostave paketa pošti ili kurirskoj sužbi.
 4. Mi čekamo povratni paket kad ga dobijemo vršimo povrat novca.
 5.  

Povrat novca

Povrat novca zavisi od situacije do situacije daćemo nekoliko najčešćih primera:

 1. Vraćen paket zbog nepravilno unešene adrese ili paket vraćen zbog toga što sadrži proizvode koji nisu omogućeni za uvoz za datu zemlju – vraćaju se sredstva bez povrata novca za dostavu pored toga se odbijaju sredstva za povrat paketa jer nama pošta naplaćuje povrat.
 2. Vraća se pogrešan proizvod poslat našom greškom – kupac ne snosi nikakve troškove refundiraju se sredstva povrata proizvoda.
 3. Kupac nije zadovoljan paketom i želi da ga vrati u roku od 30 dana – vraćaju se sredstva bez povrata novca za dostavu.
 4. Roba je oštećena u transportu – kupac prvo kontaktira kurir službu koja mu je dostavila paket i ulaže reklamaciju. Kupca šalje slike paketa nama potvrdu od kurirske službe da je njima uložio reklamaciju i po mogućstvu broj predmeta reklamacije. Proizvod ili proizvodi će biti ponovo poslat o trošku naše firme.
 5. U slučaju da želite da vratite robu popunite formu u dnu ove stranice sa svim potrebnim podacima.

Kontakt forma

Share