O nama

lecenje.com Prirodna apoteka

Lecenje firma od poverenja sa tradicijom. Lecenje.com Vam pruža najkvalitetnije proizvode po veoma povoljnim cenama. Ponudu naših proizvoda možete pogledati u našoj online prodavnici.

Naš tim nutricionista i fitoterapeuta će Vam pomoći u odabiru preparata, pored toga mi smo tu za Vas da obezbedimo punu podršku kod dijeta, nutricionističkih tretmana.

Kvalitet

Naša prodavnica postoji od 2014 godine. Svi proizvodi su sertifikovani u Evropskoj Uniji. Mi smo posvećeni kvalitetu proizvoda i brzini dostave a pored toga ono što je najvažnije posvećeni smo zadovoljstvu naših klijenata.

Kupujte sigurno u našoj prodavnici najkvalitetnije proizvode sa proverenim kvalitetom od najboljih svetskih proizvođača.

Naša prodavnica dnevno dobija stotine porudžbina ali svakoj od njih posvećujemo posebnu pažnju.

Naš individualni pristup klijentima nas čini drugačijim od ostalih.

 

Automatizovani sistem prodaje

Bezbedno skladištenje

Naši proizvodi se skladište u njaboljim uslovima tako da su uvek u na optimalnoj temperaturi na potpuno suvom i dobro prozračenom mestu.

Automatizovanje pakovanje

Proces pakovanja je potpuno automatizovan tako da postižemo maksimalne rezultate što se tiče brzine dostave vaših proizvoda.

Eko pakovanje

Naši proizvode se pakuju u ekološki razgradive materijale koji se mogu ponovo upotrebiti i reciklirati. Zaštita naše plantete je jedan od naših ciljeva.

Naš tim profesionalaca

Naši nutricionisti su tu da pomognu

5/5

Naši nutricionisti

Naš tim nutricionista koristi softver poslednje generacije. Uz visoke kvalifikacije i poznavanjenutrcionističkih protokola i proizvoda mi postižemo najbolje rezultate.

Korisnička podrška

Naša korisnička podrška je uvek tu da Vam pobomgne oko vaše porudžbine, dostave i načina plaćanja. Kupujte sa sigurnošću.

Naši sertifikati i standardi kvaliteta

Share