kanglaite

Kanglaite kineski lek koji ubija metastaze

3 minutes, 38 seconds Read

Jobove suze ili Kanglaite, je preparat koji potiče iz jedne Azijske biljke poznate kao Coix. Neupadljiv  lipid koji se nalazi u omotaču koji okružuje embrion semena se može ekstraktovati uz pomoć acetona i njegova visoka čistoća može da se dobije u nekoliko faza ekstrakcije. Nakon toga ovo jedinjenje biva sjedinjeno zajedno sa glicerinom i lecitinom koji se dobijaju iz jajeta ili soje i dobija se suspenzija u vodi koja se injekcijama daje pacijentu.

Kanglaite lek koji obećava

jobove suze coix
Sposobnost leka Kanglaite u cilju lečenja raka su prepoznata od davne 1961 godine i otkrivena su od strane japanskih naučnika a, posle osamdesetih svojstva lečenja su ispitivana od strane kineskih naučnika. Botaničko ime za Kanglaite je Coix lachryma-jobi. Niko zapravo nezna kako Kanglaite deluje ali ovo jedinjenje je upotrebljeno na preko 270000 pacijenata u preko 2000 bolnica širom cele Kine i pokazalo se kao veoma ozbiljan lek za umanjenje razvoja tumora u svim delovima ljudskog tela.
Kanglaite lek je prošao klinička ispitivanja u trajanju od 4 meseca na 15 pacijenata od 18 u bolnici Salt Lake City, Utah i postao je prvi tradicionalni kineski lek na kome su izvršena klinička ispitivanja u USA. Ovaj lek trenutno ima autorksa prava i licencu u sledećim zemljama: Kina, Kanada, USA, Japan i u Evropskoj Uniji.

Kanglaite u Rusiji

Ruska federacija je odobrila kliničke studije na leku Kanglaite 2002 godine a u drugu fazu je ušla 2003 godine. Stručni tim Nacionalnog Tajvanskog Univerziteta je prepoznao 6 jedinjenja fenola u ljusci biljke Coix koja imaju izuzetna antioksidantska svojstva.  Istraživači su otkrili da različita jedinjenja u Jobovim suzama imaju svojstvo antioksidansa ali najveća koncentracija se nalazi u opni semena a takođei u vlaknima to jest ljusci semena.

Način davanja kineskog preparata Kanglaite

Kanglaite se daje pacijentima u vidu kapsula ili u vidu injekcije. Kao injekcija Kanglaite je usavršen verzija ovog leka i ima mnogo puta delotvorniji uticaj na razne oblike maligniteta a takođe i dinamičko anti-maligno dejstvo na kancer. Upotreba ovog preparata može biti intravenska ili intraarterijska.
Kao emulzija masti, Kanglaite injekcija obogaćuje organizam pacijenta sa visoko energetskim hranjljivim materijama sa minimalnim štetnim efektima. To sprečava nastajanje novih krvnih sudova prilikom razvoja neoplazije i neutrališe gubitak težine usled razvoja maligniteta.

Delovanje Kanglaite

Kad se koristi zajedno sa hemoterapijom ili radioterapijom Kanglaite injekcija može povećati osetljivost ćelija tumora a takođe i umanjiti štetnost terapije za zdravi deo organizma, takođe ublažiti bol koji nastaje usled prisustva maligniteta i poboljšati kvalitet života obolelih od kancera. Ovaj lek je napravljen uz pomoć slavnog farmakologa Prof. Li Danpenga. Kanglaite je jedini lek ove vrste širom celog sveta podešen kao mikro-tečnost za intra-vensku upotrebu. Ovaj lek je proizveden po najmodernijem programu za proizvodnju lekova i na taj način je uspešno objedinjena upotreba tradicionalne medicine i modernih metoda za proizvodnju lekova.

Primena Kanglaite

kanglaite injekcija
Svaki dan se daju po dve injekcije putem infuzije u periodu od 3 nedelje. Uobičajena upotreba leka obuhvata 6 nedelja. Terpaija se prekida na 5 dana posle prve 3 nedelje. Ovakav način lečenja se primenjuje u Kini i Rusiji dugi niz godina.
Matična biljka koja se upotrebljava za izradu ovog leka se raširila po celoj planeti. Seme ove biljke koje ima oblik suza, sivkasto bele boje ima varijacije do potpuno braon boje se upotrebljava kao perla za izradu nakita i ogrlica. Semenke ove biljke izrazito podsećaju na ječam.

Smanjenje maligniteta

Upotrebom Kanglaite leka pacijenti oboleli od kancerogenih oboljenja mogu da imaju benificije u smislu ometanja mitoze ćelija tumora kroz G2/M fazu ćelija, podsticanje propadanja neoplastičnih ćelija, ekspresiju gena FAS i APO-1, supresiju gena Bel-2 koji utiče na razvoj malignih ćelija, smanjivanje i zaustavljanje razvoja novih krvnih sudova koji utiču na razvoj tumora, onemogućava gubitak težine uzrokovano prisustvom tumora, smanjenje otpornosti malignih ćelija na lekove, smanjenje bola koji nastaje usled razvoja i prisustva maligniteta, povećanje propustlivosti urinarnog trakta, uništavanje metastaza širom celog organizma, povećanje delovanja hemoterapije i radioterapije. Treba napomenuti da je ovaj lek izuzetno efikasan u 4 i 5 fazi u kojoj je progresija tumora u poslednjim fazama invazije na organizam.
Ovaj preparat se izuzetno dobro pokazao kod malignih oboljenja sledećih organa: debelog creva, rektuma, pankreasa, grudi, prostate, bubrega,  pluća, jednjaka i kod leukemije.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *