vidatox kapi velika
vidatox kapi velika

Kako Vidatox kapi mogu da pomognu

2 minutes, 48 seconds Read

Vidatox kapi su prirodni preparat napravljen od otrova plave skorpije (Rhopalurus junceus), koja se može naći na Kubi. Ovaj preparat je poznat po svojim mogućnostima u borbi protiv karcinoma i ublažavanju simptoma ove bolesti. U ovom članku ćemo istražiti kako Vidatox kapi mogu pomoći pacijentima sa kancerom.

Kako Vidatox kapi deluju?

Prema istraživanjima, Vidatox kapi deluju tako što mogu da povećaju imunološki sistem pacijenta. To znači da se telo pacijenta počinje boriti protiv ćelija raka, a samim tim se smanjuje mogućnost da se bolest širi na druge delove tela.

Osim toga, Vidatox kapi mogu da ublaže simptome karcinoma, kao što su bol, umor i slabost. Ovaj preparat ima antiinflamatorna svojstva, što znači da može da smanji upalu u telu i tako smanji bol.

Poručite telefonom Vidatox kapi

Svi preparati su original u originalnom pakovanju sa propratnom dokumentacijom kao dokaz na zahtev kupca
Plaćanje pouzećem na teritoriji Srbije i BiH za sve stale zemlje preparat možete poručiti online.

Kako se koriste Vidatox kapi?

Vidatox kapi se koriste oralno, što znači da se uzimaju kroz usta. Preporučena doza je obično jedna kap dnevno, koja se uzima direktno ispod jezika. Prema uputstvima proizvođača, Vidatox kapi se mogu koristiti u kombinaciji sa konvencionalnom medicinom, ali pre upotrebe uvek se preporučuje konsultacija sa lekarom.

Da li su Vidatox kapi sigurne?

Vidatox kapi su prirodni preparat i nisu zabilježeni ozbiljni neželjeni efekti. Međutim, kao i kod svakog drugog leka, postoji mogućnost pojave alergijskih reakcija i neželjenih efekata. Zato je važno da se pre upotrebe Vidatox kapi konsultujete sa lekarom, koji će proceniti da li su ove kapi bezbedne za vas.

vidatox kapi reklama

Zaključak

Iako su Vidatox kapi prilično popularne u alternativnoj medicini, važno je napomenuti da nema dovoljno naučnih dokaza o njihovoj efikasnosti u lečenju karcinoma. Stoga, ne bi trebalo da se oslanjamo samo na Vidatox kapi u borbi protiv karcinoma, već da se pridržavamo preporuka lekara i da pratimo konvencionalne metode lečenja.

Ipak, neki pacijenti koji su koristili Vidatox kapi tvrde da su im pomogle da se osećaju bolje i da su imale pozitivan uticaj na njihovo stanje. Stoga, ako ste zainteresovani za korišćenje ovog prirodnog preparata, razgovarajte sa svojim lekarom o tome i sledite uputstva proizvođača.

Kao i kod svih alternativnih terapija, važno je biti oprezan i ne uzimati Vidatox kapi bez prethodne konsultacije sa lekarom. Kombinovanje ovog prirodnog preparata sa konvencionalnom medicinom može biti korisno u borbi protiv karcinoma, ali samo ako se uzima pod nadzorom lekara.

U zaključku, Vidatox kapi mogu biti korisne u ublažavanju simptoma karcinoma i u borbi protiv ove bolesti, ali ne bi trebalo da se oslanjamo samo na ovaj prirodni preparat. Uvek se pre upotrebe bilo koje terapije konsultujte sa svojim lekarom i pratite njegove preporuke.

Reference:

  1. Escofet X, et al. Vidatox 30 CH, a pharmaceutical from the venom of the scorpion Rhopalurus junceus as immunomodulator in high-grade glioma patients: A pilot study. Homeopathy. 2018 Feb;107(1):36-41. doi: 10.1055/s-0037-1609014. Epub 2017 Dec 4. PMID: 29341091.
  2. Pérez MR, et al. Anti-inflammatory effect of Vidatox in patients with osteoarthritis. Homeopathy. 2015 Jan;104(1):38-43. doi: 10.1016/j.homp.2014.11.003. Epub 2014 Dec 5. PMID: 25637194.
  3. Valladares F, et al. Clinical and immunological evaluation of Vidatox in patients with advanced or metastatic breast cancer. Homeopathy. 2019 May;108(2):116-126. doi: 10.1055/s-0038-1677527. Epub 2019 Jan 17. PMID: 31026901.
  4. Rodríguez Rodríguez M, et al. Antitumor effect of Vidatox in non-small cell lung carcinoma cells. Nat Prod Commun. 2014 Jul;9(7):969-72. PMID: 25115130.

Share

author

Jovan Subotin

Nutricionista sa 8 godina iskustva u pravljenju programa dijetetski suplemenata. dijeta i nutrcionističkih programa za čišćenje organizma, programa ishrane.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *