vidatox kapi upotreba

Kako se koriste Vidatox kapi?

1 minute, 35 seconds Read

Vidatox kapi su prirodni dodatak ishrani koji se dobijaju iz otrova plave škorpije Rhopalurus junceus, koja se nalazi na Kubi. Iako nisu odobrene od strane FDA ili drugih regulatornih tela za upotrebu u lečenju raka ili bilo kog drugog medicinskog stanja, Vidatox kapi se često koriste u alternativnoj medicini za ublažavanje simptoma raka, kao što su smanjenje bola, poboljšanje apetita i smanjenje nuspojava hemoterapije.

Poručite telefonom Vidatox kapi

Svi preparati su original u originalnom pakovanju sa propratnom dokumentacijom kao dokaz na zahtev kupca
Plaćanje pouzećem na teritoriji Srbije i BiH za sve stale zemlje preparat možete poručiti online.

Kako se koriste Vidatox kapi?

Vidatox kapi se obično uzimaju oralno. Preporučena doza varira u zavisnosti od dobi i zdravstvenog stanja pacijenta. Pre korišćenja Vidatox kapi, uvek se preporučuje konsultovati se sa svojim lekarom ili stručnjakom za alternativnu medicinu.

Opšta preporučena doza za odrasle osobe je 5 kapi, tri puta dnevno, najmanje pola sata pre jela. Preporučena doza za decu stariju od 2 godine je 2-3 kapi, tri puta dnevno, takođe najmanje pola sata pre jela.

Važno je napomenuti da prekomerna doza Vidatox kapi može uzrokovati nuspojave, poput mučnine, povraćanja i alergijskih reakcija. Stoga se uvek treba pridržavati preporučene doze i konsultovati se sa stručnjakom za alternativnu medicinu ili lekarom pre upotrebe.

Kako se Vidatox kapi mogu kombinovati sa drugim terapijama?

Pre korišćenja Vidatox kapi u kombinaciji sa drugim terapijama, uvek se preporučuje konsultovati se sa svojim lekarom. Vaš lekar će moći proceniti vaše zdravstveno stanje, odrediti odgovarajuću terapiju i savetovati vas o mogućim rizicima i nuspojavama.

Takođe, važno je napomenuti da Vidatox kapi ne bi trebale zameniti tradicionalne medicinske terapije, poput hemoterapije ili radioterapije, već bi se trebale koristiti kao dodatak u alternativnoj medicini.

U zaključku, Vidatox kapi su prirodni dodatak ishrani koji se koriste u alternativnoj medicini za ublažavanje simptoma raka. Pre upotrebe, uvek se preporučuje konsultovati se sa svojim lekarom ili stručnjakom za alternativnu medicinu i pridržavati se preporučenih doza.

vidatox kapi reklama

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *