čišćenje organizma

Čišćenje organizma kako izbaciti radioaktivne čestice

2 minutes, 12 seconds Read

Otkrijte kako uraditi čišćenje organizma od  teških metala i radiokativnh čestica u najkraćem roku

Posle članka Čišćenje organizma od uranijuma i drugih teških metala proširili smo temu na ovaj članak
U današnjem nuklearnom svetu detoksikacijaradioaktivnih materijala I njihovo izbacivanje iz organizma je veoma bitna stavka za vase zdravlje. Zeoliti su izuzetno efektivni u apsorbovanju radioaktivnog materijala.
Zeolit je korišćen za vreme Černobiljske katastrofe u 1986 I oko 500000 tona je prosuto oko reaktora I na mestu katastrofe da bi se apsorbovao radiokativni material. Takođe, zeolite je davan kravama da bi se zaustavilo sjedinjavanje radioaktivnih elementata sa kravljim mlekom. U Bugarskoj su davane pilule I kolačići od zeolite stanovništvu neposredno posle nuklearne katastrofe u Černobilju.
U nukleranom objektu Ričlend država Vašington, uspešno je odstranjen stroncijum 90 I cesijum 137 iz radioaktivnog otpada, tako što je otpad prolazio kroz rezervoare obložene prirodnim zeolitom.
Prirodni CLINOPTILOLIT je najsigurniji I najrasprostranjeniji oblik zeolita jer ima jedinstvenu sposobnost da upija i uklanja velike količine teških metala, organskih i radioaktivnih čestica. On ovo rai bez uklanjanja nephodnih minerala gvožđa i kalcijuma. Clinoptilolit zeolit ima delovanje kao kavez i jedinstvenu molekularnu strukturu kojom zarobljava visoko naelektrisane toksine poput žive, osiromašenog uranijuma ili stroncijuma 90 i brzo ih uklanja iz tela.
Jednom kad su teški metali zarobljeni negativnim naelektrisanjem zeolita, oni se efikasno neutrališu i mogu se ukloniti iz organizma da se ne oštećuje okolno tkivo. Ovo čišćenje u proseku traje 7 sati.
Prirodna ćelijska odbrana zeolit apsorbuje gotovo odmah u krv i on na taj naćin putuje celim organizmom apsorbujući toksine i teške metale kao magnet.
Zeoliti su prirodni detoksikatori odlični za čišćenje organizma i oni su sposobni da apsorbuju velike količine teških metala dok su u zemlji. Na ovaj naćin se uklanjaju i velike količine toksičnih materijala iz našeg organizma.
Naučnici su otkrili da zeolit potopljen u koloidnu suspenziju ima povećan stepen apsorbcije u krvi. Takođe je otkriveno da zeolit suspendovan u vodi 20 puta efikasnije apsorbuje toksine od zeolita u prahu
Treba napomenuti da zelena hrana bogata hlorofilom i sam hlorofil štite i čiste organizam od radijacije.
Visoke koncentracije zeolita zajedno sa hlorofilom su pokazale zadivljujuće rezultate u jednoj američkoj studiji koju su izvršili na građanima Iraka koji su bili izloženi osiromašenom uranijumu. Hlorofil i zeolit su pokazali odklanjanje od čak 88% od 800 toksina koji su izmereni u organizmu ispitanika u roku od samo jedne nedelje. Svi oni su se rešili osiromašenog uranijuma u potpunosti

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts