iskador, bela imela

Iskador – Iscador bela imela uspešan anti kancer tretman

6 minutes, 21 seconds Read

Kancer je postao jedan veoma strašan zdravstveni problem u poslednjem veku. Tretmani konvencionalne medicine su sposobni da se bore kancerom ali uz velika oštećenja imunog sistema i zdravog dela organizma. Iskador, Bela imela će biti predmet ovog teksta.

Alternativna medicina ima prirodan pristup problemu kancera i taj pristup je manje poguban za kompletan organizam. Treba shvatiti da kancerogene ćelije nisu doseljenici u naš organizam, one su manifest nekih spoljnih ili unutrašnjih faktora koji utiču na naš organizam a takođe jedan od razloga njihovog nastanka je poremećaj imunog sistema.

Treba napomenuti da najduža faza razvoja tumora je pred tumorna faza koja može trajati godinama pa ponekad i dekadama. Razlog njegovog razvoja je graška u imunom sistemu prilikom čega imuni sistem ne može da prepozna šta je kancer a šta je zdravi deo organizma.

Iskador bela imela

iskador bela imela

Iscador bela imela je ime grupe anti kancerogenih preparata pripremljenih od raznih vrsta imele. Tretman iskdorom deluje na organizam i aktivira njegovu snagu da se izbori protiv kancera. Iskador je više komplementarna nego alternativna medicina.

On se veoma često prepisuje od strane evropskih onkologa kao dodatak konvencionalnim metodima radijaciji, hemoterapiji i operacijama. Trenutno imela predstavlja najznačajniju komponentu konvencionalne anti kancer terapije. U Švajcarskoj postoji specijalna klinika Lukas Klinika u kojoj se pacijenti tretiraju iskadorom.

Trenutno u mnogim zemljama doktori tretiraju svoje pacijente iskadorom. U Indiji, homeopate koriste iskador za tretiranje kancerogenih oboljenja. Iskador je dostupan u Americi pod nazivom Iscar. On se uglavnom proizvodi u Švajcarskoj i Nemačkoj i onda se izvozi u ostale delove sveta.

Trenutno je zabeleženo oko 1400 različitih vrsta imele širom celog sveta. Jedno je zajedničko za sve vrste imele a to je da one ne rastu na mineralnom zemljištu već isključivo na drveću, biljkama. Samo bela imela Viscum Album se koristi za tretiranje kancera.

Isakdor sastav i upotreba

Bela Imela sadrži između ostalog dve grupe toksina a to su viskotoksini i imela lecitin. Viskotoksini i imela lecitin su proteini koji su sposobni da se razlože u digestivnom traktu. Struktura viskotoksina je veoma slična po hemijsko strukturi otrovu zmije. Ovaj otrov napada kancerogene ćelije kad ih pronađe. Imela lecitini imaju strukturu lecitina nafte. Oba imaju citostatičke osobine i inhibiraju rast kancerogenih ćelija.

Iscador bela imela se upotrebljava kod početnih faza karcinoma, naprednih faza maligniteta, metastaza, kod pred kancerogenih stanja, benignih tumora, prilikom operacija iskador sprečava smanjuje mogućnost širenja kancera isto važi i za post operativne faze, prilikom upotrebe readioterapije i hemoterapije iskador smanjuje propratne efekte.

Kod pacijenata tretiranih iskadorom izvršena su ispitivanja i analize u laboratoriji i ustanovljeno je da ovaj lek ne izaziva nikakve toksične indikacije. Nisu zabeleženi nikakvi štetni efekti. I pošto je iskador davan duži niz godina nisu primećene nikakve promene kod pacijenata.

Iskador klasifikacija

Iscador preparati se klasifikuju prema domaćinu na kome je imela izrasla ili drvetu i biljci kojom se hranila priliko razvoja. U zavisnosti od lokalizacije primarnog tumora i pola pacijenta odabira se odgovarajući proizvod iskadora. Pojedini metali se koriste da bi se povećala potentnost iskadora za pojedini organ.

Metastaze se tretiraju istim preparatom kojim se tretira primarni tumor. Uglavnom preparat se daje rano ujutru, u vreme fiziološkog rasta telesne temperature. Frekvencija davanja zavisi od procene stručnjaka. Dužina tretman je dosta dug vremenski period i ponekad zna da traje dugi niz godina. Promene tipa preparata, doze i učestalosti uzimanja zavise od procene stručnjaka i laboratorijskih analiza i nalaza.

Iskador reakcije i imuni sistem

Reakcije usled terapije iskadorom su uglavnom propraćene visokom telesnom temperaturom i inflamatornom reakcijom povećanjem protoka krvi i znojenjem u regionu tumora. Povećava se broj belih krvnih zrnaca.

Stimulacijom imunog sistema se postiže poboljšanje generalnog zdravstvenog stanja pacijenta, povećanje apetita, povećanje telesne težine, poboljšan san, smanjenje depresije, redukcija i nestanak bola, stimulacija rad creva i urinarnog trakta.

Što se tiče tumora prilikom upotrebe iskadora dolazi do njegove regresije, smanjuje se njegov rast i razvoj, smanjuje se razvoj metastaza i sprečava se njihov dalji nastanak, smanjuje se mogućnost pojave infekcija.

Cena iskadora je dosta niža u odnosu na tretmane konvencionalne medicine. Treba zapamtiti da se iskador uzima nekoliko godina uzastopce ali uz nadzor stručnog lica.

Uskoro tekstovi o pojedinim tipovima iskadora i njihovoj primeni. Nastaviće se

Iskador možete pronaći u Nemačkoj i Švajcarskoj u slobodnoj prodaji. Takođe možemo preporučiti kliniku koj sae bavi upravo lečenjem iskadorom možete više pročitati ovde

vidatox kapi reklama

Bela imela lekovita svojstva

Bela imela  je vrlo  zanimljiva biljka ona raste na drveću i to najčešće na jelama, boru kao i na listopadnom drveću specifičnog je oblika podseća na loptu ne raste nigde drugde dakle na zemlji niti u vodi ne može da se nađe.
Njena lekovita svojstva su poznata od davnina koristili su je još prvi lekari . U narodu je poznata kao veštičja sropa,vešticina metla. Ranije su je koristili  za lečenje epilepsije.

Koristi se za lečenje hroničnih grčeva, histerije i promrzlina.

Jako dobre rezultate je dala kod lečenja dijabetesa, pospešuje rad gušterače i posle nekog vremena dijabetes postaje prošlost.

Imela  se koristi i kod lečenja oboljenja poremećaja metabolizma i hormonskog poremećaja. Koristi se kao čaj  koji se uzima ujutru i uveče. 

Bela imela  se koristi kod zakrčenja arterija kod šloga  i moždanog udara. 
Pije se 6 nedelja  prve nedelje se pije po 3 šolje dnevno naredne  tri po dve šolje a zadnje dve po jednu i to tako da se podeli jedna šolja pre i posle obroka. 

Imela je jako dobra i kod krvarenja iz nosa hladna se ušmrče kroz nos i krvarenje prestaje, takođe se koristi kod svih drugih vrsta krvarenja iz creva. 

Zavidne rezultate pokazuje i kod regulisanja krvnog pritiska, rešava probleme nesvestice i zujanja u ušima kao i probleme sa vidom.
Ono što je jako bitno pomaže i kod oslabelog srca  i  loše cirkulacije krvi. Imela nam jednostavno podmlađuje organizam i vraća elan koji smo imali u mladosti.

Preporučuje se kod obilnih menstruacija kao i u prelaznom dobu jer oslobađa svih tegoba koje prate ove navedene probleme. Svež sok od imele pomaže kod steriliteta  i to tako što uzimamo po 25 kapi pre doručka i pre večere.

Kapi imele se mogu naći u apotekama. U zadnje vreme se   koristiti  sve više i za rešavanje problema kancerogenih oboljenjaImela inače pročišćava organizam od svih štetnih toksina u organizmu.

Ono što je zanimljivo  za imelu je to da  su njene bobice otrovne jedino kad se jedu i piju kao čaj ali se zato  koriste kao melem za spoljnu upotrebu kod promrzlina .

Upotreba bele imele

Kapi se mogu naći u apoteci .

Svež sok se priprema tako što se sveži još vlani listovi iscede u sokovniku.

Priprema melema:  sveže bele bobice se samelju i izmešaju sa hladnom svinjskom mašću koristi se kod promrzlina .

Priprema čaja: jedna mala kašika imele se potopi sa četvrt litra vode da odstoji u toku noći  piti , u toku dana  čuvati u termosu .

bela imela čaj sa bele breze

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts