rak grlića materice

Rak grlića materice – Tretman za HPV virus

6 minutes, 42 seconds Read

Uprkos pronalasku Papanikolau brisa, rak grlića materice predtstavlja značajan zdravstveni problem na globalnom nivou. Širom sveta, 250000 žena godišnje umre od raka grlića materice. Cervikalna displanzija je premaligna i prekancerozna promena cervikalnih ćelija koja može napredovati u rak grlića materice bez potrebnog tretmana.

HPV virus se nalazi gotovo svuda oko nas. Postoji preko stotinu vrsta ovog virusa. Više ovo 40 tipova kontaminira ljudske reproduktivne organe. Ovaj virus proizvodi infekciju, ćelijske anomalije pa i malignitete.

Glavni faktor rizika za rak grlića materice je infekcija humanim papiloma virusom ili skraćeno HPV. Papiloma virus infekcije su odgovorne za 99% slučajeva raka grlića materica ka i kod većine anorektalnih karcinoma.

HPV virus takođe izaziva i mnoge benigne tumor, uključujući i kondilome ti pradavica na rukama i nogama. On takođe izaziva papilome grkljana kod dece i odraslih. Trenutno ne postoji farmaceutska terapija dostupna za lečenje humanog papiloma virusa, infekcija i indukovanih tumora.

Naš narod kaže „bolje sprečiti nego lečiti“. I kod HPV virusa je te potrebno imat dozu opreza i straha, jer može da prouzrokuje velike probleme. Preventivnim delovanjem na HPV virus, isključujemo i mogućnost da da dobijemo rak grlića materice.

Rak grlića materice

rak grlića materice slika

Rak grlića materice ima odrđene simptome koje treba prepoznati dosta ranije. Prvo treba da zante šta je zapravo rak grlića materice. To su abnormalne ćelije koje se razvijaju na površini grlića materice. Grlić materice je površina koja se nalazi između materice i vagine.

Simptomi raka grlića materice

Rak grlića materice ima određene simptome koje treba prepoznati dosta ranije. Prvo treba da zante šta je zapravo rak grlića materice. To su abnormalne ćelije koje se razvijaju na površini grlića materice. Grlić materice je površina koja se nalazi između materice i vagine.

Treba da znate da ako se rak grlića materice otkrije u ranijim fazama lako ga je i otkloniti. Simptomi kancer grlića materice mogu biti krvarenje. Treba napomenuti da ovo krvarenje ne nastaje usled menstuacije. Za vreme seksa možete takođe pronaći tragove od krvi. Možete osetiti bol za vreme seksualnog odnosa.

Treba napomenut da ako imate HPV to ne znači da ćete imati bilo kakve simptome. Vi možete imati HPV virus godinama a da uopšte ne znate da ga imate. Slično je i sa rakom grlića materice. Ovaj tip kancer je podmukao i možemo ga primetiti u završnim fazama. Iz tog razloga su veom bitne kontorle kod ginekologa. Najbolja prevencija je PAPA test.

Artemisinin i rak glića materice

slatki pelin prirodni tretman

Jedinjenja artemisinina su pokazala zapanjujuće rezultate prilikom lečenja proliferativnih poremećaja grlića materice ( kao što je rak grlića materice i cervikalna dispanzija) i prilikom tretiranja virusnih infekcija koje su u mnogo slučajeva uzročnik nastanka kancerogenih oboljenja.

U ovom tekstu ću vas upoznati sa preparatom koji predstavlja jedan od poslednjih pronalazaka za lečenje virusnih infekcija i tumora indukovanih onkogenim virusima. Ovaj preparat na bazi artemisinina ubija i inhibira karcinom skvamozne ćelije.

Klinička istraživanja su pokazala da se u neku ruku dobro pokazala interferon injekcija lai odmah posle obustavljanja terapije interferonom stanje pacijenta se vratilo na staro i primećen povrćaj i povećana koncentracija HPV virusa.

Pored gore navedenog artemisinina olakšanje kod raka grlića materice mogu doprineti i neki homeopatski preparati.

Anti HPV preparat

Ovaj preparat koji se zasniva na bazi vagineleta koje svoji sadržajem uništavaju sve viruse, bakterije i gljivice i pomažu prilikom povećavanja pH vrednosti tkiva. Ovaj preparat ima veoma značajan uticaj na već nastale kako maligne tako i benigne promene.

Ovaj preparat leči i HPV, humani T- limfocit virus, virus herpesa, citomegalovirus, virus hepatitisa, virus humane imunodeficijencije ili HIV, adnovirus i virus gripa a takođe leči cervikalne poremećaje vezane za ove virusne infekcije kao što su rak grlića materice i cervikalnu displaziju. Putem artemisinina koji je prisutan u preparatu i drugih derivata srodnih artemisininu.

Artemisol vaginelete smanjuju koncentraciju svih gore navedenih oblika virusa a njegovo dejstvo se posebno fokusira na inhibiciju rasta i selektivno ubijanje kancerogenih ćelija kako kod predmalignih i malignih oblika.

Sadžaj artemisol vagineleta

Sam preparat je formiran iz nekoliko različitih jedinjenja u koja su uključeni artemisinin i ulja biljke slatkog pelina kao antikancerogeni preparati, eterična ulja za regeneraciju tkiva i čišćenje tkiva od virusa i neki veoma lekoviti antivirusni preparati poput ekstrakta kurkume i neki drugi preparati koji imaju izrazito antikancerogeno i antivirusno svojstvo a takođe i neki aktivatori i modulatori imunog sistema.

Ovim putem se sva jedinjenja koja imaju antivirusno i antikancerogeno svojstvo direktno apsorbuju u okolno tkivo i direktno u kancerogene i tumorske ćelije.

Ovaj preparat predstavlja lokalni tretman koji je daleko bolji od oralne upotrebe u slučajevima karcinoma jajnika ili karcinoma grlića materice i prisustva HPV, HIV-a, hepatitisa i gore navedenih tipova virusa. Oralna upotreba artemisinina se preporučuje kod drugih oboljenja poput kancera jetre, jer je u tom slučaju veća apsorbcija artemisinina u krvi.

Klinička ispitivanja

Preparat se zasniva na činjenici koja je potkrebljena kliničkim ispitivanjima u kojima je dokazano da artemisinin egfektivno uništava i inhibira rast ćelija koje su mutirale usled delovanja humanog papiloma virusa, herpesa, hepatitisa, HIV, adenovirusa HTLV-1 virusa i SV40 virusa.

U kliničkim istraživanjima je dokazano da artemisinin uništava ćelije grlića materice ali ne i normalne, zdrave ćelije. Ovaj preparat Artemisol vaginelete uspešno tretira virusne infekcije i stanja koja su nastala usled virusnih infekcija.

Artemisinin upotrebljen u slučaju ovog preparata je u obliku dihidro-artemisinin zbog povećane rastvorljivosti i apsorbcije samog preparata i sadrži prirodne sastojke koji se tope pri temperaturi od 37 c eulizusa i većoj temperaturi.

Drugi preparati za upotrebu

Kurkuma i kurkumin

Artemisol vaginelete mogu da se koriste takođe zajedno sa oralnim preparatom Super artemisininom ili nekim drugim preparatom artemisinina zbog bezbednosti same koncentracije artemisinina čija je količina u kliničkim ispitivanjima dokazana da može da dostigne i do 70mg/kg telesne mase.

U drugoj studiji vezanoj za upotrebu kurkume o kojoj smo već pisali u članku Biljka koja leči HPV virus se navodi da se uticajem kurkume na HPV virus putem vagineleta u roku od 37 dana njegovo prisutvo smanjuje za 73,3% kod osoba koje su tretirane ovim metodom. Takođe treba navesti da u našem Artemisolu su dodati sastojci aloe koja je pokazala izuzetne rezulatate prilikom regeneracije oštećenog tkiva.

Rezime

stop HPV virus
rak grlića materice

Kordiceps za imuni sistem

rak grlića materice

Kurkumin anti HPV

slatki pelin

Slatki pelin protiv virusa

Ovim specifičnim metodom tretiranja promena grlića materice i raznih tipova malignih i benignih tumora koji nastaju usled prisustva raznih virusnih oboljenja o kojima smo pričali u ovom tekstu uspešno se u mnogim slučajevima smanjila koncentracija navedenih virusa, uklonile promene i primećeno je povlačenje oboljenja i i smanjenje upala i infekcija.

Takodje pored primene preparat treba promeniti životne navike i regulisati ishranu. Kad se primene svi alternativni i klasični metodi pod nadzorom stručnog lica mogu da se očekuju veoma dobri rezltati.

artemisol vagineleta
Artemisol vaginelete za HPV virus

Ako želite da dobijete kompletne instukcije za lečenje HPV virusa prirodnim putem kontaktirajte našeg nutricionistu Mika Lomberta i popunite sva polja u predstojećoj formi. Napomena pravljenje programa za lečenje HPV virusa sadži nutricionistički protokol, vitaminske i mineralne komplekse, enzimski protokol, recept za vaginelete, recept za kremu kod muškaraca, lokalni tretman i tretman celog organizma uključujući i plan ishrane, uputstva za uklanjanje kondiloma.

Za lakše slučajeve sa manje sojeva viruse i bez ozbiljnih promena organizam čistimo od virusa između 1 i 3 meseca za teže slučajeve vreme nije tačno određeno.

Popunite kontakt formu u celosti da bi smo mogli imati uvid u kompleksnost problema.

Što se pre javite nama će biti lakše da Vam pomognemo!

    Share

    author

    Miko Lamberto

    Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

    Similar Posts