Ruta

Biljka koja leči tumor mozga

3 minutes, 58 seconds Read

Ruta proizvod homepoatske medicine uništava ćelije moždanog maligniteta. Homeopatski agens koji se kristi je izdvojen iz biljke Ruta graveolens.  Ljudski malignitet mozga, malignitet HL-60 leukemije, be limfoidne ćelije i murinemelanoma ćelije su podlegle uticaju Rute spajanjem sa ca3 (po4)2 u kontrolisanom veštačkom okruženju.

Ruta se često koristi u homeopatiji za povrede ligamenata, tetiva i hrskavice. Dokazaneo je i da lek pomaže kod modrica, kao i bolnih i prenapregnutih očiju nakon dugog čitanja ili rada na računaru. Saznajte više o oblastima primene Ruta i kako pravilno koristiti proizvod.

Istraživanje ruta graveolens

15 osoba sa otkrivenim interkranijelnim tumorima su koristili Rutu 6 i Ca3 (PO4)2 kalcijum fosfat. Medju ovih 15 pacijenata 6 od 7 glioma pacijenata je doživelo kompletnu degeneraciju tumora. Ćelije tumora mozga tretirane sa Rutom izvan organizma u eksperimentalnim uslovima su istraživane za sleće: Telomer dinamiku, Apoptozu

Cilj istraživanja je bio da se ustanovi postupak samouništenja kancerogenih ćelija. Dokazano je iz sledećeg metoda istraživanja da veoma uspešno može da se na ovaj način uz upotrebu Rute 6 i CA3 (PO4) 2 kontroliše razvoj maligniteta mozga (glioma).

U ovom istraživanju je utvrđeno da mešavina Rute 6 i CA3 (PO4) 2 kad se konzumiraju oralno mogu da ometaju razvoj ili u potpunosti da unište gliom ljudski tumor mozga sa minimalnim ili bez sporednih efekata. Pacijenti koji su oboleli od glioma koji su tretirani Rutom 6 su pokazali bolje rezultate u odnosu na pacijente koji su oboleli od nekih drugih tipova tumora mozga.

Šta je Ruta?

Rura graveolens

Ruta je veoma žilava loza koja se koristi kao ukrasna biljka. Istraživanja su pokazala da ova biljka utiče na smanjenje glioma.  Ključni efekat ekstrakta je taj da ovo jedinjenje momentalno ojačava hromozomalne DNK fragmente koji se nazivaju telomeri.

Telomeri deluju kao naoružane frakcije hromozomskih DNK sa kojima su konkretno povezani nizovi. Ako su ovi telomeri oštećeni nekim štetnim uticajima, oni više ne mogu da brane hromozome. Ovi destabilisani i oštećeni hromozomi su povezani jedni sa drugima i na taj način, stvaraju određene anomalije ćelija koje vremenom počinju da se umnožavaju. Na taj način nastaju tumori mozga i maligne izrasline.

Jednom kad su telomeri povraćeni i ojačani od strane Rute, telo samo po sebi povraća kontrolu ne samo da počinje da napada kancerogene ćelije u mozgu već i pojačava deobu zdravih ćelija krvi i imunog sistema. Ovaj preparat vraća moć u organizam i ubrzo se pacijent oseća mnogo bolje.

Naučnici su dokazali da postoji izuzetno visok nivo remisije u takvim tumorima. Oni takođe naglašavaju uticaj ovog preparata na maligne tumore dojke, grla, pluća i želuca.

Kada se koristi Ruta?

Ruta se koristi u homeopatiji za ubrzavanje zarastanja nakon povrede ligamenata, tetiva ili hrskavice, bez obzira da li su simptomi posledica nezgode ili prekomerne upotrebe. Ruta pomaže, na primer posle udarca  u potkolenicu. Ali i mnoge druge povrede koštano-mišićnog sistema takođe možemo uspešno lečiti Rutom.

Ruta se takođe koristi za slabost očiju i upalu očiju, ako su uzrokovane prekomernim naprezanjem očiju. Većina ljudi zna za ovu pojavu kada dugo sede ispred ekrana ili moraju da čitaju vrlo male fontove.

  • Bolesti i uslovi koji dobro reaguju na Rutu:
  • Prenapregnute oči
  • Bolovi u leđima od napetosti
  • Povreda / modrica periosteuma (posebno rebara i potkolenica)
  • Povrede / operacije, posebno na zglobovima, zglobovima, kolenima, ramenima i kukovima
  • Povrede zuba
  • Karpal tunel sindrom

Ruta za bebe i decu

Roditelji koji svoje dete žele da leče homeopatski uvek treba da imaju Rutu pri ruci. Povrede usled padova, udaraca nogama ili slično su česta pojava kod dece. Na nesreću, ozbiljnije povrede se javljaju i kod dece – tada treba da se obratite lekaru. Sa homeopatijom ruta možete pozitivno uticati na proces zarastanja i ublažiti bol vašeg deteta.

Čak i posle operacije zglobova ili stomatološke operacije, Ruta ubrzava proces zarastanja i ublažava bol. Kod starije dece sa simptomima prekomernog opterećenja mišića ili zglobova (bolni mišići, teniski lakat, hronični bolovi u kolenu), pokušaj lečenja Ruta-om treba da bude od pomoći.

vidatox kapi reklama

Rezime

Iako Ruta 6 utiče na nekoliko različitih vrsta maligniteta, ipak najbolje rezultate pokazuje kod tumora mozga. Ovaj tretman je izuzetno ekonomičan, nije smrtonosan i nema nikakvih neželjenih efekata. Ruta 6 je u stanju da uništi glioblastom. Osim toga ne postoje kontraindikacije koje su specifične za Ruta 6 kad se istovremeno konzumira sa bilo kojim drugim nekovencionalnim lekom. Ruta 6 predstavlja veoma značajno otkriće i obećavajući lek za širok spektar maligniteta.

Ruta Graveolens tintura

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts